Solrøds Venstre-borgmester: ”Vi er Solrøds fremtid”

12. juli 2021

"Vi – alle solrødborgere med stemmeret – kan være med til at forme Solrøds fremtid, når vi går til stemmeurnerne i november," siger Solrøds borgmester Niels Hörup (V).

Hos Venstre i Solrød kan man ikke mærke, at sommerferien nærmer sig. Tværtimod har der været højt tempo de seneste uger, hvor partiet har offentliggjort ny bestyrelse samt præsenteret kandidaterne til kommunevalget d. 16. november 2021. Fra i dag, på Venstre i Solrøds hjemmeside, kan man læse endnu en nyhed, nemlig partiets slogan for valgkampen 2021: ”Solrød for fremtiden”. 

For borgmester Niels Hörup lægger det nye slogan sig i naturlig forlængelse af den vision, som partiet gik til valgkamp på i 2017:

”Vi gik til valg på, at Solrød skal være et godt og trygt sted at leve og bo – et Solrød for alle: ”Dit og mit Solrød”. Det understøttede vores vision om at skabe det bedste sted at leve og bo i hovedstadsområdet, og vores nye slogan er en helt naturlig forlængelse af den vision. Vi ønsker et Solrød, som på alle måder er sikret for fremtiden: Bæredygtigt, økonomisk velfunderet, menneskeligt og politisk stabilt,” uddyber Niels Hörup.


Niels Hörup har varetaget borgmesterposten siden 1. januar 2006. Tidligere har han siddet i byrådet 1986 til 1988 og igen fra 1996 og frem til i dag. Selv om både han og Venstre i Solrød har en lang historie i Solrød Kommunes byråd, er den kommende valgkamp bestemt ikke noget, hverken Niels Hörup eller resten af kandidatholdet tager let på:

”Det er et stort ansvar, som Solrøds borgere lægger i vores hænder, når de sætter deres kryds ved Venstres kandidater. For os er det derfor helt afgørende, at vi gør os fortjent til den store tillid ved hele tiden at øge vores langsigtede ambitioner for Solrød Kommune. Opnår vi et genvalg, får vi muligheden for at planlægge langt frem og bygge videre på de solide resultater, som med et bredt samarbejde i byrådet er realiseret i løbet af den seneste valgperiode,” forklarer Niels Hörup og tilføjer: ”Og vores slogan ”Solrød for fremtiden” er et håndslag til vælgerne på, at vi igen i næste periode vil leve op til deres tillid.”

Visionerne bag Venstre i Solrøds politik uddybes i Venstres valgprogram for 2021, som offentliggøres efter sommerferien. På venstresolrod.dk kan man se listen over Byens Hold - alle Venstre i Solrøds kandidater til kommunalvalget i 2021.


Flere artikler

Om politiske forslag i et valgår: Er det bare valgflæsk?

02-08-2021
Vi bliver tit mødt af spørgsmål som “Hvorfor har I ikke foreslået det før?" og “Er det ikke bare noget, I foreslår, fordi det er valgår?" Og det er helt retfærdige spørgsmål at stille, og det svarer vi meget gerne på.

Kørekort til 17 årige

02-08-2021
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Grafik er også kunst – se selv!

29-07-2021
Udstilling Solrød Bibliotek og Kulturhus i august

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

29-07-2021
Vi genoptager traditionen

Sjov Sommer – Sæbe Eventyr Hold A

29-07-2021
Vi skal arbejde med en vegetabilsk, glycerinbaseret sæbebase, hvor du selv blander den duft og farve i, som du bare er vild med.

Til alle Mitfordmordene-fans - der er en ny privatdetektiv i byen!

29-07-2021
Så er den her! Læs Jacqueline Winspears underholdende og populære, historiske spændingsserie om den handlekraftige privatdetektiv Maisie Dobbs i mellemkrigstidens London.

Filmstriben i sommerferien

29-07-2021
Når du har fanget alle krabberne på stranden, læst alle dine feriebøger eller det bare er kedeligt vejr, så er det tid til Filmstriben!

Tag på bonderøvsferie på Greve Museum

26-07-2021
Så er det tid til at finde den indre bonderøv frem

Kom ned i gear - læs en fårebog

26-07-2021
Det lyder måske lidt fjollet, men bøger om at hyrde får giver ro i tankerne og sænker blodtrykket ... Den påstand vover bibliotekar Tania i hvert fald. Uden videnskabelige beviser, bygger Tania sin påstand på egen erfaring med bøgerne ''Fåredagbogen'' af Axel Lindén og ''Fårehyrdens dagbog'' af James Rebanks.

Din hjerne - din personlige dagbog

26-07-2021
Hjernen er vores helt personlige dagbog. Med moderne teknikker som MR-skanning bliver vi bedre og bedre til at se de spor alder, livsstil og sygdom sætter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online