Udenlandsk spiritusbilist fængslet og udvist – Køge Bugt Motorvejen, Greve

8. juli 2021

En 49-årig mand fra Rumænien blev onsdag idømt en straksdom for spirituskørsel med en promille på mere end 2,0.

Han blev mandag morgen anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, da han havde kørt slingrende ad Køge Bugt Motorvejen i Greve. En handlekraftig borger, havde fulgt efter ham og anmeldte den farlige kørsel til politiet. Da bilisten standsede lykkedes borgeren at tilbageholde føreren, indtil politiet nåede frem.

Bilen, som den 49-årige havde kørt i, blev beslaglagt til sagen. Den 49-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen. Blodprøven blev sendt til hasteanalyse. Tirsdag kom resultatet af blodprøven, som viste et resultat på 2,18 promille. Den 49-årige mødte op på politistationen tirsdag, hvor han blev gjort bekendt med promillen og anholdt til sagen. Han blev onsdag fremstillet for en dommer ved Retten i Roskilde, som afgjorde sagen med en straksdom, der lød på fængsel i 20 dage, ubetinget frakendelse af retten til at køre bil i Danmark i tre år og udvisning af landet. Den 49-årige modtog dommen. Retten vil senere behandle sagen om beslaglæggelse og konfiskation af bilen, som den 49-årige havde lånt af en herboende udlænding.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra onsdag 07/07 til torsdag 08/07.


Flere artikler

For hurtig bilist fik flere sager til bunken – Karlslunde Landevej

13-09-2021
Kl. 12:44 fik en færdselspatrulje kaldt en personbil til standsning på Karlslunde Landevej i Greve. Føreren havde kørt mindst 72 km/t på landevejen, hvor højest tilladte hastighed er 50 km/t.

Aktion mod social dumping – Jersie, Solrød

09-09-2021
Onsdag formiddag var politiet på aktion ved et byggeri i Jersie, Solrød sammen med Skattestyrelsen og Arbejdstilsynet.

Den mobile politistation kommer til Solrød Idrætscenter

09-09-2021
Torsdag kommer den mobile politistation til Solrød i anledning af samarbejdet mellem politiet, Solrød Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen. Besøget er led i partnerskabsaftalen, der blev indgået i marts i år, som skal styrke samarbejdet omkring forebyggelse af indbrud i privat beboelse i Solrød.

Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

06-09-2021
Kl. 11:55 blev en 55-årig mand fra Helsingør Kommune anholdt og sigtet. Han havde ved en rutinemæssig udåndingsprøve blæst alkometeret op til højere end tilladt promille, hvorfor han skulle have udtaget en blodprøve på sygehuset.

Alt for hurtig bilist - endda uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

06-09-2021
En betjent fra færdselsafdelingen kørte på Køge Bugt Motorvejen og foretog hastighedskontrol i 110 km/t zonen. En bilist blev målt til at køre alt for stærkt og havde desuden ikke gyldigt kørekort.

Vidner søges til mistænkelig brand – Tingryds Alle, Uglegårdsskolen, Solrød Strand

02-09-2021
Kl. 03:11 kørte politi og brandvæsen til brand i et klasselokale på Uglegårdssskolen i Solrød Strand.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

02-09-2021
En 27-årig mand blev kl. 09:10 anholdt og sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Den mobile politistation kommer til Solrød Kommune

26-08-2021
Den mobile politistation fra Midt- og Vestsjællands Politi kommer tre gange inden for de næste uger til Solrød kommune i anledning af samarbejdet mellem politiet, Solrød Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen.

Motorcykel kørte op bag i bil – Roskildevej, Solrød Strand

26-08-2021
Kl. 13:53 skete et sammenstød imellem en motorcykel og en personbil, da bilen bremsede op for at svinge til højre på Roskildevej lige før krydset ved Solrød Landsby.

Politiet om skolestartstrafikken: Vi mangler lige at få de sidste med

23-08-2021
Midt- og Vestsjællands Politi har de seneste to uger haft fokus på skoleveje og trafikken omkring politikredsens grundskoler, og det har igen givet anledning til bøder og panderynker.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online