# Me too

Det Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen må træde i karakter. Den seneste sag med overgreb, voldtægt og misforståede seksuelle signaler kræver handling. Vores folkevalgte skal gå foran som et godt eksempel. Det nytter ikke at lade stå til.

Me too-bølgen har nu med høj styrke ramt Det Konservative Folkeparti og skyller skeletterne ud af skabet.

De fem kvinder som hver især har fortalt deres historie til DR om deres oplevelser om seksuelle krænkelser og grænseoverskridende adfærd giver en ubehagelig fornemmelse.

Fortællingerne er skræmmende og vidner om en dårlig opførsel, som skal rettes ind. Det moralske kompas er tydeligvis gået i stykker.

Nu er muligheden for at få sagt fra over for den dårlige moral, og vise mod og overskud til at stoppe den anløbne. Sagen bliver nu lagt op til en advokat, som skal undersøge situationen yderligere.

Det bliver interessant at se, hvad Søren Pape Poulsen vælger at gøre i sagen

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Flygtningecenter i Solrød

Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online