Regionen lukker Havdrup kviktestcenter og rykker det lokale vaccinationscenter

5. juli 2021

Et faldende antal tests får Region Sjælland til at lukke walk in kviktestcenteret i Havdrup, og samtidig flytter det lokale vaccinationscenter over i det tidligere kviktestcenters lokaler på Møllemarken 12 i Havdrup.

Torsdag den 15. juli 2021 bliver den sidste kviktest taget i Region Sjællands kviktestcenter i Havdrup, som er placeret i den gamle Fakta-butik på Møllemarken 12. Regionen har nemlig valgt at lukke Havdrup kviktestcenteret, da landets testcentre i takt med, at flere og flere borgere bliver vaccineret, bliver mindre og mindre benyttet af borgerne. 

Regionen har samtidig besluttet at rykke det lokale vaccinationscenter fra Havdrup Idrætscenter til lokalerne i den gamle Fakta-butik i Havdrup, så borgene igen kan benytte Havdrup idrætscenter efter sommerferien.

Det betyder, at der vaccineres sidste gang i Havdrup Idrætscenter fredag den 16. juli 2021, hvorefter vaccinationscenteret rykker til Møllevej 12 i Havdrup. Vaccinationscenteret slår efter planen dørene op til den nye lokation onsdag den 21. juli 2021, og vi lige som nu vaccinere på onsdage, torsdage og fredage.

Du kan stadig blive testet i Solrød
Det er fortsat muligt at blive kviktestet i Solrød Idrætscenter og PCR-testet i pavillonen på parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret ved Solrød Center.

Kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand har åbent alle ugens syv dage fra kl. 9-19. Det en god idé at møde op i god tid, da dørene kan blive lukket før kl. 19 pga. travlhed.

Der er ingen tidsbestilling, og børn ned til 6 år kan blive testet, hvis der er samtykke fra deres forældre til testen. Børn skal selv kunne medvirke til testen.

Hvis du skal frem til kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, skal du ikke gå igennem Solrød Idrætscenter, da der er direkte adgang til kviktestcenteret fra Engmosevej. Der er opsat skiltning på stedet, som hjælper dig på vej. Hvis du parkerer ved Tingryds Allé, skal du gå højre om hal C for at komme frem til testcenteret.

Det er Falck, der står for kviktestcentrene, så hvis du har spørgsmål til de to kviktestscentre, kan du ringe til Falcks coronahotline 21 41 46 42. Telefonerne besvares på hverdage mellem kl. 8-16.

Hvis du gerne vil PCR-testet, så er der åbent for testning i pavillonen ved parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret alle hverdage kl. 8-18.

Hvis du har spørgsmål til PCR-testcenteret, kan du ringe til Region Sjællands corona-callcenter på tlf. 70 20 42 22. Du må forvente, at der er lang ventetid til at komme igennem. Telefontiden er mellem 9-12 og 13-19.30 alle dage.

Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Asfaltering af Traneholmvej & Østre Åsvej

16-09-2021
Nu asfalteres den omlagte vej, Traneholmvej ved Erhvervskilen.

Nedskårne træer på Strandvejen

16-09-2021
Her kan du læse om, hvorfor træerne langs Strandvejen er skåret ned.

Lokalplanforslag baner vejen for flere nye boliger i Havdrup Vest

16-09-2021
Der kan være op imod 100 nye boliger på vej til den attraktive bydel Havdrup Vest. Lokalplanforslaget for området er i høring fra den 9. september til den 4. november 2021, og der afholdes borgermøde om lokalplanforslaget den 4. oktober 2021.

Byrådet sender forslag til budget 2022-2025 til andenbehandling

16-09-2021
I budgetforslaget for 2022-2025 er der sat penge af til den befolkningsmæssige udvikling i Solrød Kommune de kommende år, så der også i fremtiden kan sikres tryghed, sundhed og værdighed i alle aldre.

Trods corona-passagernedgang: Samme gode bus-muligheder til næste år

16-09-2021
Det faldende antal buspassagerer i 2020 kommer ikke til at påvirke busbestillingen for 2022, som samtidig bliver grønnere, da to af busruterne udbydes med krav om elbus.

Kystsikring: Spillereglerne for det fælles klitlaug er nu vedtaget

16-09-2021
Rammerne for det klitlaug, som skal nedsættes i forbindelse med etableringen af kystsikring af område A øst for Strandvejen, ligger nu fast, og et midlertidigt klitlaug er udpeget.

Få budgetforslaget forklaret på video

13-09-2021
Via fire forskellige videoer og en video af orienteringsmødet om budgetforslag 2022-2025 kan du få en gennemgang af hovedpunkterne i budgetforslaget.

Den mobile politistation kommer til Solrød Kommune

09-09-2021
Den mobile politistation fra Midt- og Vestsjællands Politi kommer tre gange inden for de næste uger til Solrød Kommune i anledning af samarbejdet mellem politiet, Solrød Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen.

Plejehjemsbeboere og børnehavebørn afsted på royalt løb

09-09-2021
I anledningen af Kronprinsens Royal Run, der løber af stablen på søndag, havde Plejecenter Christians Have stablet en lokal udgave af løbet på benene, så beboerne på plejecenteret var torsdag formiddag afsted på deres helt egen royale løbefest.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online