God sommerferie!

28. juni 2021

Ferien er begyndt. Danmark er på vej i dvale. EM i fodbold er godt i gang og Tour de France med de fantastiske landskabs-tv-billeder er kun begyndt. Studenterne fester i byen. Nyhedsstrømmen fra Christiansborg er aftaget og børnenes sidste skoledag er overstået. Den står nu på sommersjov og sommer- SFO.

Udenrigsministeriets farverige rejsevejledning er blevet mere grøn og mange mennesker er blevet vaccineret. Sidste år, på samme tid, var vi som mennesker i en ganske uholdbar situation; Under 2 pct. af danskerne havde haft Covid-19-sygdommen og vi havde ingen vaccine imod Covid-19 - ligesom vi ikke havde en effektiv behandling til imødegåelse af den potentielt dødelige sygdom.

Vi var ganske enkelt forsvarsløse over for en stærkt smittefarlig sygdom.

Nu står vi i en helt anden situation og vi har fortjent en god afslappende ferie oven på den største ændring af vores hverdag siden Anden verdenskrig.

Vi skal stadig passe på, spritte af og holde afstand, men det er en helt anden og bedre situation, vi befinder os i.

Det danske samfund er heldigvis genåbnet og næsten normalt.

Rigtig god ferie!

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet
Flere artikler

Flygtningecenter i Solrød

03-03-2022
Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

03-03-2022
Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

22-11-2021
Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

15-11-2021
Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

15-11-2021
Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

11-11-2021
Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

11-11-2021
Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.

Ældrepleje i topform

08-11-2021
Omsorgen skal være drivende i vores ældrepleje. Antallet af ældre stiger i de kommende år og vi skal være forberedt på det større plejebehov i kommunen. Alle skal opleve at blive mødt med respekt og værdighed. For Socialdemokratiet er ældrepleje en mærkesag. Ingen skal efterlades med en følelse af at være til besvær.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online