På biltur med hunden: derfor er hundeselen vigtig

22. juni 2021

Din hund kan heldigvis godt være med i bilen, men her er det vigtigt, at du tager højde for den og sørger for, at du har en hundesele til bilNogle gange skal vi steder hen, hvor bil er klart den mest oplagte transportform. Hvis du har bil, er dette som regel intet problem, og du kan frit transportere dig fra sted til sted. Hvis du også har hund, sker det nok sommetider, at du gerne vil have den med, når du skal ud et sted. Særligt hvis du er væk en hel dag eller flere dage, er det optimalt, hvis den kan komme med.

Din hund kan heldigvis godt være med i bilen, men her er det vigtigt, at du tager højde for den og sørger for, at du har en hundesele til bil, hvis du ikke har et hundebur i bilen.

Skab de sikreste forhold
Det er altid vigtigt at have respekt for trafikken og at være opmærksom, når du kører i bil. For at opnå den højest mulige grad af sikkerhed, når du har din hund med på biltur, er det nødvendigt med en hundesele til bilen.

Selvom det ikke er lovpligtigt at have din hund fastspændt under kørsel, anbefales det af Rådet for Sikker Trafik, og det er derfor noget, enhver hundeejer bør gøre.

Find den rette sele
Der findes et stort udvalg af hundeseler til bil, og det vil i høj grad komme an på hundens størrelse, hvilken sele der vil være at foretrække. Hundens vægt skal nemlig stemme overens med selens styrke, for at den optimale sikkerhed kan opnås.

Derudover er der forskelle på selerne, hvad angår materiale, komfort og en masse andet. Alt dette kan du blive klogere på ved at undersøge de mange forskellige hundeseler.

Andre regler ved kørsel i udlandet
I tilfælde af at du kører med din hund i udlandet – for eksempel i forbindelse med en bilferie – er det en rigtig god idé at undersøge reglerne for sikring af dyr under kørsel i det pågældende land.

Der er nemlig nogle lande, hvor det er lovpligtigt at sikre kæledyr i bilen, og dette er blot endnu en grund til at investere i en hundesele eller alternativt et hundebur.

Gå på udkig med det samme
Hvis du gerne vil køre en masse dejlige ture med din hund, og hvis du gerne vil have mulighed for at tage den med overalt, kan du klart anbefales at undersøge mulighederne for hundeseler.

Hundeseler koster sjældent ret meget, så der er ikke rigtigt nogen argumenter for ikke at købe en.Flere artikler

Guide: Her er den nye iPhone 13

14-09-2021
Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre.

Afslut et godt samarbejde med en fratrædelsesaftale

13-09-2021
En fratrædelsesaftale giver mulighed for at afslutte et godt samarbejde på en mere værdig måde

Sjov på hjul for alle aldersgrupper

08-09-2021
Uanset om du har en drøm om at lære at skate, eller du har været i sporten i mange år, så er det altid rart at have udstyr, der er helt up to date

Du kan nemt få hjælp til bogføring uanset mængden af arbejde

02-09-2021
Uanset behovet i din virksomhed kan du nemt finde en ny medarbejde til regnskab, som er klar til at træde til med kort varsel

Fire fordele ved at lease brugt bil til hverdagen

26-08-2021
Når du leaser en bil, så får du en smart og nem løsning i hverdagen, som gør, at du har mindst mulige problemer

Gør det legende let at holde udstyret rent

18-08-2021
Mange tablets er ikke glade for at blive gjort rent i tide og utide og risikerer at tage skade af de skrappe rengøringsmidler

Øg din kulturelle intelligens gennem workshops

17-08-2021
Ved Living Institute udbydes der en række forskellige kurser og webinarer, der har til hensigt at styrke den kulturelle intelligens blandt medarbejderne i en virksomhed

Sådan får du flere kunder til at vælge din virksomhed

17-08-2021
Flere kunder er lig med øget salg, hvilket betyder større succes for din virksomhed

Gør virtuelle events professionelle

17-08-2021
Der er ingen grænser for, hvilken type indhold, der kan vises med et remotestudie


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online