Flere nye brætspil

10. juni 2021

Vi har igen købt en masse nye, lækre brætspil til underholdning for dig, dine venner og din familie!

Er du fx vild med Ticket to Ride, men er dine børn ikke helt gamle nok til at spille det? Nu har vi Ticket to Ride First Journey, så nu kan spillet spilles af børn helt ned til seks år.

Vi har også købt det helt nye Bezzerwizzer Ord. Det er super godt, så du kan godt glæde dig!

Bezzerwizzer Ord er ikke det eneste selskabsspil vi har købt. Vi har da, selvfølgelig, også købt det fantastiske Just OneOrdet FangerCodenamesWerewolf og ej at forglemme: Decrypto. Så nu er der mange timers underholdning for dig og dine venner, som du nu ENDELIG må se igen. Så hvad venter du på? Hyggen og et godt grin er kun et brætspil væk.


Er du mere til de lidt mere avancerede strategispil? Så har vi da også løsningen på det! Vi har nemlig købt Scythe – et spil hvor man spiller i 1920’erne, og hvor du via store maskiner skal forsøge at indtage de andre land fra de andre fraktioner, og dermed erhverve flere ressourcer og mænd.

Her er kort sagt lidt for enhver smag.

Rigtig god (spille)fornøjelse!

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Om politiske forslag i et valgår: Er det bare valgflæsk?

02-08-2021
Vi bliver tit mødt af spørgsmål som “Hvorfor har I ikke foreslået det før?" og “Er det ikke bare noget, I foreslår, fordi det er valgår?" Og det er helt retfærdige spørgsmål at stille, og det svarer vi meget gerne på.

Kørekort til 17 årige

02-08-2021
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Grafik er også kunst – se selv!

29-07-2021
Udstilling Solrød Bibliotek og Kulturhus i august

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

29-07-2021
Vi genoptager traditionen

Sjov Sommer – Sæbe Eventyr Hold A

29-07-2021
Vi skal arbejde med en vegetabilsk, glycerinbaseret sæbebase, hvor du selv blander den duft og farve i, som du bare er vild med.

Til alle Mitfordmordene-fans - der er en ny privatdetektiv i byen!

29-07-2021
Så er den her! Læs Jacqueline Winspears underholdende og populære, historiske spændingsserie om den handlekraftige privatdetektiv Maisie Dobbs i mellemkrigstidens London.

Filmstriben i sommerferien

29-07-2021
Når du har fanget alle krabberne på stranden, læst alle dine feriebøger eller det bare er kedeligt vejr, så er det tid til Filmstriben!

Tag på bonderøvsferie på Greve Museum

26-07-2021
Så er det tid til at finde den indre bonderøv frem

Kom ned i gear - læs en fårebog

26-07-2021
Det lyder måske lidt fjollet, men bøger om at hyrde får giver ro i tankerne og sænker blodtrykket ... Den påstand vover bibliotekar Tania i hvert fald. Uden videnskabelige beviser, bygger Tania sin påstand på egen erfaring med bøgerne ''Fåredagbogen'' af Axel Lindén og ''Fårehyrdens dagbog'' af James Rebanks.

Din hjerne - din personlige dagbog

26-07-2021
Hjernen er vores helt personlige dagbog. Med moderne teknikker som MR-skanning bliver vi bedre og bedre til at se de spor alder, livsstil og sygdom sætter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online