Borgmesteren kiggede forbi virksomheden On Sight Vision

13. maj 2021

Borgmester Niels Hörup besøgte forleden som en del af kommunens virksomhedsindsats den lokale virksomhed On Sight Vision, hvor socialt ansvar og udvikling går hånd i hånd.

Da borgmester Niels Hörup forleden blev inviteret til kaffe og kage hos On Sight Vision i Lille Skensved, deltog alle virksomhedens ni medarbejdere også. For det er sådan, direktør Lene Larsen driver sin virksomhed -med fuldt fokus på både medarbejdere, vækst og udvikling.

”Uden mine medarbejdere ville der ikke være en virksomhed, og det er vigtigt, at de bliver involveret og føler sig set og hørt. Det skaber engagement og drive, og det medvirker til, at medarbejderne også har det godt og er glade for at gå på arbejde,” siger direktør Lene Larsen, som også gerne løfter et social ansvar ved at have flere fleksjobbere ansat – 5 ud af 9 ansatte er faktisk fleksjobbere.

Og noget tyder på, at direktøren for On Sight Vision har fat i den rigtige medarbejderstrategi. Virksomheden, der hjælper mennesker med synshandicap og er specialiseret i syns-rehabilitering og samarbejder med optikere, øjenlæger, synskonsulenter og ansatte i behandlingssystemet, er nemlig blevet kåret som Gazelle-virksomhed i både 2019 og 2020 af avisen Børsen for at være blandt landets hurtigst voksende virksomheder. Samtidig har On Sight Vision også modtaget et tripel A bevis i det internationalt anerkendte økonomi- og kreditvurderings ratingsystem AAA Rating i både 2018, 2019 og 2020.

Kåringer, der bl.a. også afspejler sig i, at virksomheden, siden Lene Larsen blev ejer i 2017, er flyttet til større lokaler hele tre gange for at kunne følge med væksten.

”Det er tydeligt at mærke, at Lene brænder for sin virksomhed og sit felt, og jeg oplevede, at medarbejderne også er meget stolte af deres arbejde. Det har været inspirerende at tale med Lene og medarbejderne om både virksomheden og dens vækst- og udviklingspotentiale,” siger borgmester Niels Hörup.


Borgmesterens besøg hos On Sight Vision er en del af Solrød Kommunes erhvervsindsats, og med ved besøget var også en repræsentant for Erhvervshus Sjælland, der varetager den specialiserede erhvervsindsats i kommunen, og en erhvervskonsulent fra kommunens erhvervsservice. 

I forlængelse af besøget aftalte Lene Larsen og Erhvervshus Sjælland et møde, hvor de sammen vil se nærmere på, hvor erhvervshuset kan understøtte virksomhedens potentiale for vækst og udvikling.

Virksomhedsbesøg er et af flere initiativer, som Solrød Kommune gør brug af for at få viden om og inspiration til, hvordan kommunens erhvervsservice bedst muligt kan understøtte virksomhederne i at skabe vækst og udvikling, som sikrer lokale, private arbejdspladser.

På billedet ses direktør Lene Larsen (bagerst længst til højre) sammen med seks af sine medarbejdere og borgmester Niels Hörup. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

15 nye naturambassadører er klædt på til at fremme biodiversitet i Solrød Kommune

10-06-2021
15 engagerede borgere i Solrød Kommune er blevet uddannet naturambassadører og med bagagen fuld af viden om biodiversitet og konkrete værktøjer til at støtte naturen, er de nu klar til at skabe mere liv og blomstring på egne og fælles arealer.

Asfaltering på Strandvejen

03-06-2021
Søndag den 6. juni 2021 starter asfaltering af Strandvejen og cykelstien ved rundkørslen ved Cementvej og Gl. Køgevej.

Musa Akin træder ind i byrådet som midlertidig stedfortræder for Peter Klokker

03-06-2021
På grund af sygdom overtager Musa Akin (V) midlertidigt byrådsmedlem Peter Klokkers (V) plads i Solrød Byråd.

Til sommer får Solrød Kommune en endnu grønnere affaldsordning

03-06-2021
Byrådet har nu godkendt et nyt regulativ for husholdningsaffald, som betyder, at Solrød Kommune er klar til at imødekomme regeringen og et bredt flertal i Folketingets krav til en udvidet og grønnere affaldsordning, hvor borgerne også skal sortere fødevarekartoner og tekstiler.

Fra januar 2022 kan du se byrådsmøderne direkte hjemmefra

03-06-2021
Byrådet har besluttet at sætte penge af til, at byrådsmøderne fra næste valgperiode skal videotransmitteres, så borgerne hjemmefra kan følge direkte med i byrådets beslutninger.

Ny forpagter søges til Strandløven ved Solrøds smukke strand

31-05-2021
Går du med en lille drøm om at drive dit eget sted? Så er der en alletiders mulighed lige nu.

Solrød Kommunes første naturambassadører er klar!

31-05-2021
Første hold af borgere har gennemført uddannelsen til Naturambassadører.

Har du en byrådskandidat i maven?

31-05-2021
Solrød Kommune afholder informationsmøde for borgere, der overvejer at stille op som kandidat til byrådet onsdag den 16. juni 2021.

Byrådsmødet den 31. maj afholdes i Aktivitets- og Frivilligcenteret

24-05-2021
Byrådsmødet begynder kl. 19, og før det ordinære møde er der spørgetid kl. 18.45-19.

Bekymrende nye smittetal: Solrød Kommune i fare for automatisk nedlukning af hele kommunen

24-05-2021
De nyeste smittetal, der er offentliggjort fredag eftermiddag, viser, at hele Solrød Kommune er i fare for at blive lukket ned, da kommunen nu har en testjusteret incidens på 211. En nedlukning vil have store konsekvenser for borgere, erhvervsliv og foreningsliv, og derfor skal vi gøre alt, hvad vi kan for at bryde smittekæderne, lyder opfordringen fra borgmester Niels Hörup.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online