Picnic, Pinse og Jazz

20. maj 2021

Gudstjenesten 2. pinsedag - den 24. maj kl. 11 - bliver for fuld musik med jazz og picnic i haven bag Solrød Strandkirke.

Tag familien med og oplev en anderledes gudstjeneste med alle tre præster - Mona Møberg Larsen, Charlotte Gravesen og Carsten Mølgaard Hansen.

Undervejs spiller organist Lars Ruuth jazzede sange og melodier sammen med Eva Malling på kontrabas, Mia Engsager på trombone, og Anna Kruse synger til. 


Efter gudstjenesten serveres der kaffe og småkager, og mens børnene kan deltage i en dueskattejagt, griller frivillige pølser, som du kan skylle ned med øl og sodavand.

Musikerne spiller og sørger for en god stemning imens, så alle får en fantastisk og afslappet picnicgudstjeneste i haven.

I tilfælde af regnvejr rykker gudstjenesten ind i konfirmandlokalerne.

Kilde: Solrød Sogn


Flere artikler

Konfirmationshjælp i Karlstrup Kirke

10-06-2021
Alle familier med et barn, som skal konfirmeres i Karlstrup Kirke kan søge konfirmationshjælp.

Glæde over genåbning

07-06-2021
Stor var glæden, og stort var fremmødet, da sognecaféen genåbnede tirsdag den 1. juni, hvor knap 30 mennesker havde fundet vej til sognehuset, som bød velkommen med flag og lille én til kaffen.

Sognehusets 20 års fødselsdag

07-06-2021
Torsdag d. 12. august har Jersie Sognehus rund fødselsdag – og det fejrer vi med festivitas, aktiviteter, sjov og let bespisning i løbet af dagen.

Dåbsboom i Solrød

03-06-2021
"Efter et stille år med corona kan kirkerne for alvor mærke, at samfundet er ved at åbne op. I Solrød Sogn har vi haft en periode med meget få kirkelige handlinger, aflyste arrangementer og online konfirmandundervisning. Bisættelser har vi naturligvis løbende taget os af, men både dåb og vielser med tilhørende fester har vi ikke set så meget til. Men det gør vi nu", siger præst Carsten Mølgaard Hansen.

Fik du heller ikke døbt dit barn under corona?

31-05-2021
Mange børn er ikke blevet døbt på grund af den lange nedlukning i kirkerne med corona-restriktioner, og nye børn kommer til hele tiden. Derfor er der kø til dåb.

fællessang i haven bag Solrød Strandkirke

27-05-2021
Er du vild med Højskolesangbogen? Savner du at få rørt stemmebåndene? Kan du godt lide at synge sammen med en masse andre sangglade?

2. pinsedag i Solrød Strandkirke

24-05-2021
Stemningen var fantastisk i Solrød Strandkirke 2. pinsedag, hvor gudstjenesten var rykket fra haven til kirkerummet.

Trænger du til at snakke med andre i hyggelige, uformelle rammer?

20-05-2021
Så skal du komme forbi til ​Kig-Ind i Jersie Sognehus tirsdag den 1. juni kl. 10-12.

Fællessang i haven bag Solrød Strandkirke

20-05-2021
Nyd en lun sommeraften - eller en halvkølig en af slagsen - i godt selskab med en masse sangglade mennesker. Torsdag den 3. juni kl. 19 kan du nemlig være med til fællessang i haven bag Solrød Strandkirke.

Solrød Annekskirkegård - smuk kulisse

17-05-2021
Netop nu har Solrød Annekskirkegård den smukkeste kulisse, du kan forestille dig. Efter et lille tilløb er det nemlig i disse dage, at rapsmarkerne bag kirkegården i Solrød Landsby står i fuldt flor.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online