Ny erfaren sundhedschef til Solrød Kommune

10. maj 2021

Den 1. juni 2021 kan Solrød Kommune byde velkommen til 58-årige Ulrikka Klarskov Kjær som kommunens nye sundhedschef.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at pege på Ulrikka Klarskov Kjær, som er uddannet sygeplejerske og cand. polit. fra Økonomisk Institut på Københavns Universitet med speciale i sundhedsøkonomi.

”Ulrikka har præcis den profil, vi har ledt efter. Hun brænder for sundhedsområdet, og hun kommer til Solrød Kommune med en bred erfaring og en solid viden om sundhedsområdet og den kommunale økonomi. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med hende,” siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.


Ulrikka Klarskov Kjær kommer fra en stilling som specialkonsulent i Furesø Kommune og har før det bl.a. været ældre- og sundhedschef samt specialkonsulent i såvel kommunalt, regionalt og privat regi, og hun har samtidig haft en selvstændig konsulentvirksomhed i en årrække.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at møde medarbejdere, borgere og politikere og til at komme i gang med samarbejdet omkring alle de gode tiltag på sundhedsområdet, som skal være med til at understøtte byrådets vision om, at Solrød Kommune skal være det bedste sted at leve og bo. Jeg blev tiltrukket af byrådets vision og pejlemærker om bl.a. tryghed, sundhed og værdighed i alle aldre, fordi jeg altid har brændt for sundhedsfremme og forebyggelse. Desuden er jeg selv aktiv i foreningslivet, så jobbet som sundhedschef i Solrød Kommune er et drømmejob for mig,” siger Ulrikka Klarskov Kjær.

Ulrikka Klarskov Kjær overtager stillingen som sundhedschef i Solrød Kommune efter Bibi Asklund, der efter syv år i Solrød Kommune har valgt at søge nye udfordringer.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

15 nye naturambassadører er klædt på til at fremme biodiversitet i Solrød Kommune

10-06-2021
15 engagerede borgere i Solrød Kommune er blevet uddannet naturambassadører og med bagagen fuld af viden om biodiversitet og konkrete værktøjer til at støtte naturen, er de nu klar til at skabe mere liv og blomstring på egne og fælles arealer.

Asfaltering på Strandvejen

03-06-2021
Søndag den 6. juni 2021 starter asfaltering af Strandvejen og cykelstien ved rundkørslen ved Cementvej og Gl. Køgevej.

Musa Akin træder ind i byrådet som midlertidig stedfortræder for Peter Klokker

03-06-2021
På grund af sygdom overtager Musa Akin (V) midlertidigt byrådsmedlem Peter Klokkers (V) plads i Solrød Byråd.

Til sommer får Solrød Kommune en endnu grønnere affaldsordning

03-06-2021
Byrådet har nu godkendt et nyt regulativ for husholdningsaffald, som betyder, at Solrød Kommune er klar til at imødekomme regeringen og et bredt flertal i Folketingets krav til en udvidet og grønnere affaldsordning, hvor borgerne også skal sortere fødevarekartoner og tekstiler.

Fra januar 2022 kan du se byrådsmøderne direkte hjemmefra

03-06-2021
Byrådet har besluttet at sætte penge af til, at byrådsmøderne fra næste valgperiode skal videotransmitteres, så borgerne hjemmefra kan følge direkte med i byrådets beslutninger.

Ny forpagter søges til Strandløven ved Solrøds smukke strand

31-05-2021
Går du med en lille drøm om at drive dit eget sted? Så er der en alletiders mulighed lige nu.

Solrød Kommunes første naturambassadører er klar!

31-05-2021
Første hold af borgere har gennemført uddannelsen til Naturambassadører.

Har du en byrådskandidat i maven?

31-05-2021
Solrød Kommune afholder informationsmøde for borgere, der overvejer at stille op som kandidat til byrådet onsdag den 16. juni 2021.

Byrådsmødet den 31. maj afholdes i Aktivitets- og Frivilligcenteret

24-05-2021
Byrådsmødet begynder kl. 19, og før det ordinære møde er der spørgetid kl. 18.45-19.

Bekymrende nye smittetal: Solrød Kommune i fare for automatisk nedlukning af hele kommunen

24-05-2021
De nyeste smittetal, der er offentliggjort fredag eftermiddag, viser, at hele Solrød Kommune er i fare for at blive lukket ned, da kommunen nu har en testjusteret incidens på 211. En nedlukning vil have store konsekvenser for borgere, erhvervsliv og foreningsliv, og derfor skal vi gøre alt, hvad vi kan for at bryde smittekæderne, lyder opfordringen fra borgmester Niels Hörup.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online