Havdrup Brugsforening donerer kr. 100.000, - til Havdrup Gymnastik og Idrætsforening

6. maj 2021

2020 blev på rigtig mange måder et skidt år, for mange forretninger, virksomheder og foreninger.

I Havdrup har Havdrup Gymnastik og Idrætsforening (HGI) ikke kunnet benytte træningsfaciliteterne, da Coronasituationen har nødvendiggjort, at aktiviteten har måttet holdes på et minimum.

En meget stor del af Havdrups børn og unge har normalt stor glæde af, at frivillige iHGI har være trænere, ledere og organisatorer af forskellige idrætsgrene. Det har været lukket næsten helt ned siden den 11. marts 2020.

Det har alt i alt være hårde tider for foreningslivet i Havdrup og i resten af landet.

2020 blev derimod et godt år for Havdrup Brugsforening, når Havdrups borgere ikke har kunne rejse, gå på restaurant eller holde private fester, har de i meget høj grad lagt deres indkøb i Super-Brugsen Havdrup, hvilket har kunnet ses på omsætning og overskud.

Bestyrelsen i Havdrup Brugsforening er bekymrede for, om det er muligt at genetablere det gode arbejde der laves med børn og unge i HGI.

Bestyrelsen har derfor besluttet at donerer kr. 100.000, - til HGIs arbejde med børn og unge, som en påskønnelse af det store arbejde De påtager sig og fordi Havdrup Brugsforening har en opgave i, at give tilbage til lokalsamfundet, når det er muligt for foreningen.

Vi ved, at HGI vil benytte pengene klogt så børne- og ungdomsarbejdet igen, når situationen tillader det, kan tiltrække mange her fra Havdrup.

Tonny Lauridsen
Formand for Havdrup Brugsforening


Flere artikler

Groove Parade i Solrød Center

10-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Venstre i Solrøds kandidater til KV21

10-06-2021
VENSTRE HAR PÅ GENERALFORSAMLINGEN DEN 27. MAJ 2021 UDTAGET ET SUPER SEJT TEAM AF KANDIDATER TIL KV21. DERMED ER BYENS HOLD TIL VALGET D. 16. NOVEMBER KLAR!

Overraskelsesposer

10-06-2021
Hvis du gerne vil læse en spændende bog, hvorfor så ikke starte spændingen endnu tidligere?

Flere nye brætspil

10-06-2021
Vi har igen købt en masse nye, lækre brætspil til underholdning for dig, dine venner og din familie!

Nu kommer der mere vild natur i Solrøds skoler og dagtilbud

10-06-2021
De Konservative og Socialdemokraterne præsenterede i marts et fælles forslag om at integrere et øget fokus på vild natur og biodiversitet i kommunens skoler og dagtilbud, og nu lanceres så projektet ‘Solrøds vildere skoler og institutioner´ med netop det fokus. Alle skoler og dagtilbud har meldt sig til projektet, og det glæder de to partier.

Vi hepper på Danmark

07-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Familiehygge med mad over bål

07-06-2021
Vi samler hele familien omkring madlavning over bål. Børn elsker bål og det har aldrig været nemmere at skrue op for de gode oplevelser i naturen.

Fællesspisning og koncert: Kim Larsen for børn

07-06-2021
Kim Larsen er altid et hit. Og Trolle og Valdemar leverer en koncert med stor tjubang, fede historier og overdreven musikalitet, når de graver både kendte og mindre kendte Kim Larsen-numre frem, og tryllebinder publikum med deres store overskud og originalitet.

Støjgener: Solrød skal med i plan for fremtidens infrastruktur

07-06-2021
Trafik larmer. Det er et kedeligt faktum, men ikke desto mindre er det den realitet, vi befinder os i. I Danmark er vi afhængige af vores veje, vores private såvel som offentlige transportmuligheder. Det giver os muligheden for at pendle på arbejde og muligheden for at besøge familie og venner, selvom de ikke bor tæt på. Det giver løsninger, frihed og forbinder landet. Men trafikken larmer. Det kommer vi ikke udenom.

Loppemarkeder er blevet trendy blandt kunstnere

07-06-2021
Loppemarkeder er blevet mere populære blandt kunstnere og gængse mennesker, der alle ønsker at gøre et godt fund


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online