2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

6. maj 2021

2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.

Takket være engangsindtægter fra salget af jord fra Trylleskov Strand, Havdrup Vest, Green Hills og Erhvervskilen har vi også en solid kassebeholdning, som sikrer os en stabil økonomi de kommende år.

Det er rigtig godt, fordi vi i årene, der kommer, ikke har et stort nok overskud til at dække anlægsinvesteringerne, og vi kommer derfor til at bruge ca. 80 mio. kr. af kassebeholdningen de næste to år til forskellige planlagte anlægsprojekter som fx en udbygning af idrætsfaciliteterne ved Solrød Idrætscenter, Strandens Hus og en nødvendig udbygning af Plejecenter Christians Have.


En kommune skal naturligvis ikke være en sparekasse, men det er nødvendigt, at vi har en robust økonomi. Det gør, at vi kan investere i udvikling af kommunen, håndtere uforudsete økonomiske udfordringer og passe godt på borgerne.

Så selvom kassebeholdningen lige nu ser stor ud, skal vi huske på, at mange af pengene er øremærket til de kommende år, de kommer fra engangsindtægter, som vi ikke får igen – og pengene kan som bekendt kun bruges en gang.

Venlig hilsen
Niels Hörup
Borgmester

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

Groove Parade i Solrød Center

10-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Venstre i Solrøds kandidater til KV21

10-06-2021
VENSTRE HAR PÅ GENERALFORSAMLINGEN DEN 27. MAJ 2021 UDTAGET ET SUPER SEJT TEAM AF KANDIDATER TIL KV21. DERMED ER BYENS HOLD TIL VALGET D. 16. NOVEMBER KLAR!

Overraskelsesposer

10-06-2021
Hvis du gerne vil læse en spændende bog, hvorfor så ikke starte spændingen endnu tidligere?

Flere nye brætspil

10-06-2021
Vi har igen købt en masse nye, lækre brætspil til underholdning for dig, dine venner og din familie!

Nu kommer der mere vild natur i Solrøds skoler og dagtilbud

10-06-2021
De Konservative og Socialdemokraterne præsenterede i marts et fælles forslag om at integrere et øget fokus på vild natur og biodiversitet i kommunens skoler og dagtilbud, og nu lanceres så projektet ‘Solrøds vildere skoler og institutioner´ med netop det fokus. Alle skoler og dagtilbud har meldt sig til projektet, og det glæder de to partier.

Vi hepper på Danmark

07-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Familiehygge med mad over bål

07-06-2021
Vi samler hele familien omkring madlavning over bål. Børn elsker bål og det har aldrig været nemmere at skrue op for de gode oplevelser i naturen.

Fællesspisning og koncert: Kim Larsen for børn

07-06-2021
Kim Larsen er altid et hit. Og Trolle og Valdemar leverer en koncert med stor tjubang, fede historier og overdreven musikalitet, når de graver både kendte og mindre kendte Kim Larsen-numre frem, og tryllebinder publikum med deres store overskud og originalitet.

Støjgener: Solrød skal med i plan for fremtidens infrastruktur

07-06-2021
Trafik larmer. Det er et kedeligt faktum, men ikke desto mindre er det den realitet, vi befinder os i. I Danmark er vi afhængige af vores veje, vores private såvel som offentlige transportmuligheder. Det giver os muligheden for at pendle på arbejde og muligheden for at besøge familie og venner, selvom de ikke bor tæt på. Det giver løsninger, frihed og forbinder landet. Men trafikken larmer. Det kommer vi ikke udenom.

Loppemarkeder er blevet trendy blandt kunstnere

07-06-2021
Loppemarkeder er blevet mere populære blandt kunstnere og gængse mennesker, der alle ønsker at gøre et godt fund


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online