Konservative i Solrød præsenterer ny byrådskandidat

6. maj 2021

Konservative i Solrød er meget glade for at kunne præsentere Martin Truberg Jensen, der stiller op som kandidat for partiet til byrådsvalget i november 2021. Martin er kendt som både lokal forretningsdrivende og som aktiv i det frivillige kultur- og idrætsliv.

Om sig selv og sine mærkesager fortæller Martin:

”Jeg har i hele mit voksne liv arbejdet med salg og ledelse hos Expert Danmark, Discovery Channel, Canal Digital og Sportmaster. Jeg har også været selvstændig ad flere omgange som konsulent og indehaver af en vinbutik i Solrød. Jeg har fokus på børn, unge, sundhed, sport og kultur. Jeg har selv spillet fodbold, siden jeg var dreng, og jeg har været fodboldtræner for børn og unge i syv år. I dag er jeg forretningsfører og sportschef i Køge Boldklub, hvor opgaven er at få endnu flere til at ha' et aktivt og sundt liv.Jeg ønsker, at vi tør tale om vigtigheden af, at vi fra barnsben har fokus på sundhed i form af kost, søvn og motion. Vigtigheden af en god start på livet kan ikke undervurderes, og vi har en forpligtelse til at hjælpe vores børn ind i nogle gode og sunde vaner, da det kan forfølge dem resten af livet, hvis de allerede som børn skal døje med fysisk og udviklende til mental dårlig sundhed.

Det har vi voksne et stort ansvar for. I Solrød skal vi arbejde på at skabe flere områder, hvor man kan træne og motionere, uden at det nødvendigvis koster noget. Samtidig skal vi gøre, hvad vi kan for at inspirere og motivere nye foreninger og klubber til at starte op i Solrød. Vi skal skabe en kultur, hvor flere er aktive, og hvor vi hjælper de, der har lidt udfordringer ved at komme i gang. Vi skal samles om kulturen og naturen. Vi skal skabe arrangementer, events, festivaler og koncerter, som samler på tværs.”

Martin er 47 år og opvokset i Greve. Han har boet i Solrød siden 2004, er gift med Marianne og har to børn, Oliver og Daniella.


Flere artikler

Groove Parade i Solrød Center

10-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Venstre i Solrøds kandidater til KV21

10-06-2021
VENSTRE HAR PÅ GENERALFORSAMLINGEN DEN 27. MAJ 2021 UDTAGET ET SUPER SEJT TEAM AF KANDIDATER TIL KV21. DERMED ER BYENS HOLD TIL VALGET D. 16. NOVEMBER KLAR!

Overraskelsesposer

10-06-2021
Hvis du gerne vil læse en spændende bog, hvorfor så ikke starte spændingen endnu tidligere?

Flere nye brætspil

10-06-2021
Vi har igen købt en masse nye, lækre brætspil til underholdning for dig, dine venner og din familie!

Nu kommer der mere vild natur i Solrøds skoler og dagtilbud

10-06-2021
De Konservative og Socialdemokraterne præsenterede i marts et fælles forslag om at integrere et øget fokus på vild natur og biodiversitet i kommunens skoler og dagtilbud, og nu lanceres så projektet ‘Solrøds vildere skoler og institutioner´ med netop det fokus. Alle skoler og dagtilbud har meldt sig til projektet, og det glæder de to partier.

Vi hepper på Danmark

07-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Familiehygge med mad over bål

07-06-2021
Vi samler hele familien omkring madlavning over bål. Børn elsker bål og det har aldrig været nemmere at skrue op for de gode oplevelser i naturen.

Fællesspisning og koncert: Kim Larsen for børn

07-06-2021
Kim Larsen er altid et hit. Og Trolle og Valdemar leverer en koncert med stor tjubang, fede historier og overdreven musikalitet, når de graver både kendte og mindre kendte Kim Larsen-numre frem, og tryllebinder publikum med deres store overskud og originalitet.

Støjgener: Solrød skal med i plan for fremtidens infrastruktur

07-06-2021
Trafik larmer. Det er et kedeligt faktum, men ikke desto mindre er det den realitet, vi befinder os i. I Danmark er vi afhængige af vores veje, vores private såvel som offentlige transportmuligheder. Det giver os muligheden for at pendle på arbejde og muligheden for at besøge familie og venner, selvom de ikke bor tæt på. Det giver løsninger, frihed og forbinder landet. Men trafikken larmer. Det kommer vi ikke udenom.

Loppemarkeder er blevet trendy blandt kunstnere

07-06-2021
Loppemarkeder er blevet mere populære blandt kunstnere og gængse mennesker, der alle ønsker at gøre et godt fund


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online