Den 1. maj

3. maj 2021

Forhåbentligt er det den sidste 1. maj i denne omgang, som er præget af Corona

Forsamlinger, 1.maj budskaber, hygge og fadøl er elementer mange forbinder med den traditionsbundne dag. Sådan blev det heller ikke i år.

Alligevel blev budskaberne om sammenhold, samfund og solidaritet sendt ud fra forskellige fronter.

Spændende meldinger om flere lønmidler til sygeplejerskerne og et løft til dagpengene, blev luftet på dagen, hvor det også blev tid til refleksion på tiden, vi lever i dag.

Statsministeren holdt som forventeligt en god 1. maj-tale, som kom hele vejen rundt om det danske samfund. Særlig glædeligt er det, at Statsministeren tilsyneladende ikke forsøger at indløse indsatsen under Corona-pandemien med et valg i utide. På den lange bane er sikring af det danske velfærdssamfund og beskæftigelse et mål for Statsministeren inden valgperioden udløber i foråret 2023.

Talerne 1. maj 2021 havde de samme budskaber som alle tidligere 1. maj budskaber. Alligevel rammer budskaberne anderledes i år. Coronakrisen har med tyk streg understreget, at samfundet hænger sammen, når vi er solidariske.

Vi hænger sammen som en kæde og er ikke stærkere end det svageste led.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Skal vi ikke have lidt mere liv på Strandvejen?

03-05-2021
Har I nogensinde gået en tur langs Strandvejen i Hellerup? Der er alle mulige forskellige forretninger i stueetagerne, og på første og anden sal er der boliger. Hvis man går langs vejen bare 200 meter, kan man uden problemer tanke op af både tøj, brugskunst, mad, kaffe, eller hvad man ellers begærer. Kunne det ikke være skønt, hvis vi fik det sådan langs vores strandvej?

Stressramte i Folketinget

19-04-2021
Folketingsmedlemmers brug af sygeorlov burde tages op til revision.

Radio Loud

12-04-2021
Farvel til en succes og goddag til en fiasko

Konservative siger nej til bilfri søndage i Solrød Kommune

08-04-2021
Det klinger lidt 70´er- og oliekriseagtigt, men det er ikke desto mindre nu den socialdemokratiske regerings politik, at de danske kommuner - herunder Solrød Kommune - skal have lov til at indføre bilfri søndage, hvis de vil det. Men det vil Det Konservative Folkeparti ikke være med til.

Trafikstøjen i Solrød glemmes totalt i S-regeringens infrastrukturplan

08-04-2021
Selvom den motorvej, der stryger lige igennem skønne Solrød Kommune, er en af landets absolut mest trafikerede og dermed mest støjplagende veje, er den blevet totalt glemt i den nye infrastrukturplan, som S-regeringen præsenterede torsdag. Og det er for dårligt.

VM i Qatar

05-04-2021

Brug feriepengene i vores lokale butikker

25-03-2021
Af Jan Færch, konservativ borgmesterkandidat og byrådsmedlem i Solrød Kommune


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online