Kunstudstillingen “Get Together” åbner Portalens udstillinger for 2021

29. april 2021

PRESSEMEDDELELSE

Efter ufrivilligt at have ligget stille i lang tid har Kunstforeningen Køge Bugt nu fået mulighed for at sætte årets første udstilling op i Portalens smukke galleri.

Gruppen af kunstnere, der gemmer sig bag titlen ”Get Together”, er udvalgt blandt de mange ansøgere som Kunstforeningen Køge Bugt modtog i løbet af 2020. En sammensætning som har inspireret til udstillingens titel. På grund af Corona pandemien er de således de første kunstnere, der kommer til at udstille i Portalen i år, og kunstforeningen håber, at det bliver muligt at gennemføre de øvrige planlagte udstillinger i 2021.

Gruppen består af Lars Pryds maleri/mixed media, Lisbeth Tolstrup tekstiler og collager, Tine Kragh maleri, Anna Strauning keramik og Jens Trapp maleri, monotopi og foto. Lars Pryds og Lisbeth Tolstrup kommer fra Sakskøbing; Tine Kragh, Anna Strauning og Jens Trapp kommer fra København.De udvalgte kunstnere repræsenterer en meget fin og bred vifte af billedkunst suppleret med spændende keramiske værker. Der er værker man umiddelbart kan tage til sig, hvor andre værker kræver en fordybelse. Samlet er det, set med kunstforeningens øjne, en udstilling, der beriger og forhåbentligt glæder udstillingens gæster.

Udstillingen har fernisering lørdag den 8. maj kl. 14-17.
Udstillingen er åben frem til lørdag den 5. juni med åbningstider torsdag og fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 13-17 (søndag lukket).
Der er gratis adgang til udstillingen, men det fordrer, at man har et frisk COVID-19 svar eller har gennemført vaccination mod Corona med dertil hørende Coronapas.

På vegne af Kunstforeningen Køge Bugt

Flemming Deichmann
Medlem af bestyrelsenFlere artikler

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os

13-05-2021
20. års jubilæums show. Det for vildt! Cirkus Baldoni gæster traditionen tro Jersie Strand, Havdrup og Mosede Fort. Den 26/5 kl. 17.00 gæster de Jersie Strand, teltet rejses på Parkvej, overfor Aldi. Den 27/5 kl. 17.00 gæster de Havdrup, teltet rejses ved Hallen. Den 5+6/6 begge dage kl. 15.00 gæster de Mosede Fort, Teltet rejses på Mosede Strandvej 87.

Luksuspølser, Champagne og Grassolin i Solrød Center

13-05-2021
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver´ lørdag 26. juni kl. 11–14 i Solrød Center.

Superhelte på stribe

13-05-2021
Jeg indrømmer det – jeg æder alt der har med superhelte at gøre råt. Jeg ELSKER det. Om det er Marvel, DC eller et tredje mere ukendt univers, er jeg solgt.

Bliv fantasy-forfatter med UngSolrød

10-05-2021
Bliver du også draget af de fantastiske verdener og karakterer i tidens fantasy, både i bøger og tv-serier? På holdet fantasyforfatter hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk, designe karakterer og udvikle det der hedder plot.

Ny interviewbog om spædbarnsdød

10-05-2021
I min bog, ´Da mit barn fløj til Himmels´, har jeg interviewet 20 forældre, om tabet af deres barn under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller umiddelbart efter fødslen. De fortæller hver deres personlige historie, med vægt på det, der har gjort mest indtryk på dem.

Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

10-05-2021
Marie Brixtofte fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker.

Nu kan du komme i kulturhuset igen

10-05-2021
Vi åbner nemlig for selvbetjening mellem 08-10. Du skal fortsat vise Coronapas.

SUPER GODT ARBEJDE AF VORES SKOLER

06-05-2021
Det går godt på Solrød kommunes 3 folkeskoler – Havdrup skole, Uglegårdsskolen og Munkekærskolen.

2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

06-05-2021
2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online