Lastbilchauffør i kritisk tilstand efter uheld – Risbyholmvej, Havdrup

29. april 2021

Kl. 10:00 skete et solouheld på Risbyholmvej i Havdrup, Roskilde, da en lastbil af ukendte årsager ramte ind i et stort vejtræ med siden af førerhuset.

Lastbilens førerhus fik store skader, hvilket at lastbilchaufføren, en 56-årig mand fra lokalområdet, blev klemt og kom til skade. Han blev hjulpet livløs ud af lastbilen, hvor der blev iværksat førstehjælp af forbipasserende, der havde fundet lastbilen holdende i grøften. Politi, ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet, hvor den 56-årige blev fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og lastbilen. Politiet lukke vejen forbi uheldsstedet, mens undersøgelserne stod på. Kl. 11.48 blev vejen delvist åben og det blev igen muligt forsigtigt at passere på Risbyholmvej. Kommunen blev orienteret om det beskadigede træ, som skulle fældes, så der ikke var risiko for, at det væltede ud på kørebanen

Der blev udtaget en blodprøve rutinemæssigt af den tilskadekomne chauffør, som skal vise om han var påvirket under kørslen. En status på den 56-årige tilstand fra sygehuset lød på, at han fortsat var i kritisk tilstand. Politiet optog rapport om det alvorlige uheld, for at belyse omstændighederne og forsøge at klarlægge, hvordan uheldet kunne ske.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra mandag 26/04 til tirsdag 27/04.


Flere artikler

For høj fart udløser kørselsforbud til ny bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

13-05-2021
Kl. 20:31 kørte en færdselsbetjent på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand, hvor en bilist blev målt til at køre 170 km/t i en 110 km zone.

Bilist frakendt førerretten fik taget bilen – Mosevej, Solrød Strand

10-05-2021
Kl. 17:45 bemærkede en patrulje en personbil, som kørte ad Mosevej og ind på parkeringspladsen ved Solrød Centret.

Narkobilist stak af - men fundet af hundepatrulje – Køge Bugt Motorvejen, Greve

10-05-2021
Kl. 17:18 stak en færdselsbetjent politiets stop-skilt – bedre kendt som "slikkepinden" ud af vinduet, for at få en bilist på Køge Bugt Motorvejen ved Greve til at standse i en rutinekontrol.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

10-05-2021
Kl. 10:52 blev en 28-årig mand fra Herfølge anholdt og sigtet for narkokørsel i bil på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand.

Mange afvist til køre- eller teoriprøve på grund af manglende coronapas

10-05-2021
For at deltage ved teori- eller køreprøve er det krav, at man skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Desværre har Midt- og Vestsjællands Politi måtte afvise hele 42 elever, som var mødt op uden at kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Fire mænd dømt for drabsforsøg på ung mand i Køge

06-05-2021
Fire mænd blev 4. maj idømt straffe på 14 eller 16 års fængsel for drabsforsøg ved at have afgivet skud mod en ung mand på Karlemosevej i Køge i januar 2020. Retten fandt strafforhøjelsesgrundene efter den såkaldte bandebestemmelse i straffeloven opfyldt, og alle blev også idømt opholdsforbud i 8 år i Køge by, når de bliver løsladt. Den ene af de dømte blev endvidere udvist for bestandigt af Danmark. Alle fire dømte har anket dommen.

Uro og uorden i kalkgrav – Højagervej, Solrød

06-05-2021
Kl. 14:16 fik politiet en henvendelse om, at flere ATVere eller knallerter kørte rundt i området ved kalkgraven, så køretøjerne var årsag til unødig støj fra området.

Narkobilist uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

03-05-2021
Kl. 21:03 standsede færdselspolitiet en bilist i det sydgående spor på Køge Bugt Motorvejen mellem de to Solrød-afkørsler med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Færdselsuheld – Roskildevej, Solrød Strand

26-04-2021
Kl. 15:25 fik politiet anmeldelse om, at to bilister næsten var kørt frontalt sammen på Roskildevej ved Tranholmvej.

9. gangs kørsel i frakendelsestiden, så røg bilen – Køge Bugt Motorvejen, Greve

26-04-2021
Kl. 13:40 kørte en færdselspatrulje på Køge Bugt Motorvejen i Greve mod nord og ville standse en personbil i en rutinekontrol.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online