Idrætsanlægsfond: Solrød Kommune støtter lokale projekter med 321.000 kr.

29. april 2021

Forlængelse af badebro, nyt udendørs fitnessområde, startskamler i svømmehallen og færdiggørelse af et klubhus – fire forskellige projekter får i år støtte fra Solrød Kommunes populære Idrætsanlægsfond.

Traditionen tro får lokale idrætsprojekter på tværs af hele kommunen igen i år en økonomisk håndsrækning fra Solrød Kommune, som via idrætsanlægsfonden deler ca. 321.000 kr. ud til lokale foreninger.

I år modtager fire projekter støtte, og blandt modtagerne er vinterbaderforeningen Solbaderne, som får økonomisk hjælp til at forlænge badebroen ved Solrød Strandpark ud for Duevej. Også et nyt udendørs fitnessområde, som Ejerlavet Trylleskoven vil etablere på Trylleskov Allé, modtager støtte, og i Havdrup får den lokale petanqueklub midler, der skal hjælpe klubben med at gøre renoveringen af klubhuset færdigt. Sidst, men ikke mindst får Solrød Svømmeklub en økonomisk håndsrækning til at købe nye startskamler til Solrød Svømmehal.


”Frivillighed og et stærkt foreningsliv er en del af vores Solrød-DNA, og det er en fornøjelse at opleve, hvordan ansøgningerne til Idrætsanlægsfonden år efter år strømmer ind. Det vidner om, at vi i vores kommune er beriget med mange aktive borgere, som gerne vil tage ansvar og være med til at etablere fleksible rammer både for den enkelte og for fællesskabet. Det kan vi kun være både glade for og stolte over,” siger formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget Ivar Haugaard-Hansen.  

For at modtage støtte fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond skal ansøgeren yde mindst 20 procents medfinansiering fra andre ikke-kommunale kilder.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Tåstrupvej spærres for gennemkørsel i tre måneder

13-05-2021
Mandag den 17. maj 2021 går arbejdet i gang med at sikre Tåstrupvej mod oversvømmelse.

Fjernvarmearbejde i Havdrup

13-05-2021
Som en del af den grønne klimaplan skal Solrød Fjernvarme grave nye ledninger ned i Havdrup for at udbrede overskudsvarme.

Sangerinde optager musikvideo på stranden lørdag

13-05-2021
Ca. 60 personer samles lørdag den 15. maj 2021 to steder på stranden for at optage en musikvideo.

Byråd med appel til transportminister: Hjælp vores støjplagede borgere

13-05-2021
Støjen fra Køge Bugt Motorvejen generer beboere i knapt 3.000 boliger i Solrød Kommune. En problematik, som kommunen i flere år uden held har prøvet at få Vejdirektoratet som ansvarlig myndighed til at reagere på. Solrød Byråd sender derfor en indtrængende appel til transportministeren om at huske Solrød Kommunes støjplagede borgere i den kommende aftale om infrastruktur.

Borgmesteren kiggede forbi virksomheden On Sight Vision

13-05-2021
Borgmester Niels Hörup besøgte forleden som en del af kommunens virksomhedsindsats den lokale virksomhed On Sight Vision, hvor socialt ansvar og udvikling går hånd i hånd.

Regionens testcenter rykker ud af Aktivitets og Frivilligcenteret

10-05-2021
Fra onsdag den 19. maj kan borgere blive PCR-testet i en pavillon på parkeringspladsen ved siden af Aktivitets- og Frivilligcenteret.

Er du den nye forpagter af Sportscaféen i Solrød Idrætscenter?

10-05-2021
Solrød Kommune søger en forpagter til caféen i Solrød Idrætscenter fra 16. august 2021 for de næste 5 år.

Begrænsninger for besøg på Plejecenter Christians Have fjernes

10-05-2021
Beboerrådet på Plejecenter Christians Have har besluttet, at der ikke længere er behov for begrænsninger for besøg.

Ny erfaren sundhedschef til Solrød Kommune

10-05-2021
Den 1. juni 2021 kan Solrød Kommune byde velkommen til 58-årige Ulrikka Klarskov Kjær som kommunens nye sundhedschef.

Solrød Rådhus er lukket

06-05-2021
Solrød Rådhus er lukket for personlige henvendelser til og med 21. maj 2021 som følge af myndighedernes COVID-19-restriktioner.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online