Flere og flere danskere får botox behandlinger

26. april 2021

Har du selv overvejet det – at få en botox behandling?

Har du selv overvejet det – at få en botox behandling? I denne artikel bliver du klogere på, hvorfor flere og flere vælger at få en botox behandling. Hvad er det ved botox, der er så magisk? Det skal vi se nærmere på nedenfor.

Her får du mere dybdegående viden om, hvad behandlingen indebærer, og hvordan botox virker muskellammende. Samtidig bliver du klogere på, hvordan kosmetiske behandlinger med tiden er blevet så aftabuiserede, som vi oplever i dag.

Sådan startede det hele
Faktisk var det helt tilfældigt, at botox blev opdaget. Det skete tilbage i 1897. Dog skulle der alligevel gå en lang årrække, før man på daværende tidspunkt begyndte at integrere botox aktivt til medicinsk behandling. Her var fokus ikke, at botox skulle anvendes til kosmetiske behandlinger såsom rynkebehandling. Derimod blev botox anvendt til spastiske lammelser eller skelen med øjnene.

Årsagen til, at botox fungerer godt til den slags behandlinger, er, at botox består af et giftstof, som er i stand til at forhindre signalet mellem nerver og muskler. På den måde virker botox muskellammende. Efterfølgende har man fundet ud af, at botox også virker effektivt til behandling af rynker.

Botox er nemlig i stand til at lamme ansigtsmusklerne, så musklen ikke længere kan trække sig sammen. Det resulterer i en udglattet hud og kraftig reducering af rynker.

Priser på botox behandlinger
Botox behandling priser ligger i dag fra 500 kroner og op. Det afhænger altid af, hvilken kosmetisk klinik du vælger. Det afhænger desuden af, hvor i ansigtet, du ønsker botox – og hvor mange behandlinger, der er behov for.

Som du med sikkerhed allerede er bekendt med, er botox i dag blevet en attraktiv kosmetisk succes.

Botox til mænd er også blevet langt mere populært, og flere og flere vælger at få botox til bekymringsrynker, øjenbryn, øjne, pande m.m. for et forynget udseende eller ansigtsløft.

Hvor det tidligere ikke har været alle, der har haft mulighed for at få en botox behandling, ser det i dag helt anderledes ud. Alle over 18 år har mulighed for at få en botox behandling på en kosmetisk klinik. Det betyder desuden, at antallet af kosmetiske klinikker vokser.

Du har mulighed for at finde kosmetiske klinikker i stort set alle byer. Du kan blandt andet få en botox behandling i København eller omegn, hvis du bor i nærheden.

Sådan foregår behandlingen
Inden du beslutter dig for, hvor i ansigtet du ønsker en botox behandling, kan du få en gratis konsultation hos en kosmetisk klinik. Her drøfter I sammen behandlingsformen og dit individuelle behov. Behandlingen vil typisk vare omkring ti minutter, og du vil kunne se effekten i tre til seks

måneder frem. Vælger du at genoptage behandlingen, vil holdbarheden være endnu længere. Her kan du forvente at se effekten i seks til otte måneder.
Ønsker du at bevare et friskt udseende og hoppe med på den aftabuiserede botox-bølge? Så er det nu, du skal slå til. De fleste kosmetiske klinikker har medarbejdere, som er specialiserede i kosmetiske behandlinger. Du er derfor i helt trygge hænder.Flere artikler

Fem ting som du kan give dig til hvis skal holde ferie i Solrød

09-06-2021
Hvis ferien er lige om hjørnet og den skal holdes i Solrød, så får du her en guide til, hvad du kan opleve i denne skønne del af Danmark

Gør din udestue sommerklar

08-06-2021
Er du en heldig indehaver af en udestue, og mangler du tips og tricks til, hvordan du gør den sommerklar?

Har du overvejet at bruge WordPress til din virksomheds website?

31-05-2021
Et website giver dig mulighed for at øge salg og omsætning og altså skabe vækst i virksomheden

Valget af bedemand kan have stor betydning!

26-05-2021
En bedemand er en rigtig stor hjælp i en tid, hvor du skal tage afsked med én af dine nærmeste

Kan en tyngdedyne virkelig hjælpe mod søvnproblemer?

22-05-2021
Fald hurtigere til ro med en tyngdedyne. En tyngdedyne er en dyne med små kugler i, der giver noget vægt og tyngde

Tre måder at komme i form på

21-05-2021
Hvis du drømmer om at komme i form, så finder du i denne artikel tre eksempler på, hvordan det kan gøres

Udstyr du skal have for at spille tennis

21-05-2021
Uanset om du er en garvet spiller eller en nybegynder, så er der forskelligt udstyr, der gør det både sjovere og federe at spille tennis.

Bliv klogere på revisionsselskaber

18-05-2021
Er du på udkig efter et revisionsselskab, og ønsker du at blive klogere på, hvad de kan hjælpe dig med

Synes du at havearbejdet er lidt for krævende?

16-05-2021
Her er tre små opfindelser, som kan gøre havearbejdet bare en smule mere overskueligt

Løb ikke tør for kontorartikler – byg et lager op i tide

07-05-2021
Skal du have fyldt op på lageret med kontorartikler, er notesblokke og skriveredskaber vigtige ikke at glemme


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online