Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31

26. april 2021

Som de 2 tidligere år som blev gennemført med stor succes, fortsætter vi samarbejdet omkring fodboldskolen med PRO Fodboldskoler (tidligere Prodefending) igen i år og i uge 31-2021.

Det ser nu også ud til at vi på det tidspunkt - første uge af august 2021 - ikke vil være bundet af restriktioner vi ikke kan overholde, og der arbejdes jo i små grupper alligevel, så alt burde kunne gennemføres på en meget sikker måde.

Vi ved nu at med PRO som partner bliver der er tale om meget ordnede forhold med fokus på læring om fodbold i faste rammer. ”En uge med en snært af hvordan professionelle Fodboldspillere træner hver dag”. De uddannede trænere er tidligere fodboldspillere som har spillet på højt niveau.


Der er dog fokus på at vi er en bredde klub og det har ikke noget at gøre med hvor dygtig man er, men lysten til at lære og ville dygtiggøre sig (der er plads til alle der vil) – den enkelte spiller bliver holdsat og trænet i forhold til niveau og alder.

Skolen afholdes i 5 dage (2-6 august 2021) fra kl. 09-14 inklusive ca. 1 times frokost og henvender sig til piger og drenge spillere fra årgang 2006 til 2014. Piger årgang 2005 også meget velkomne.

Solrød FC tilbyder, mod forudbetaling, sund mad hver dag hele ugen til rimelige priser. Vi giver nærmere information om dette senere og når I har tilmeldt jer, da restriktionerne omkring dette er lidt uklare og sikkert ændre sig inden afholdelse.

Tilmelding og betaling til fodboldskole sker via PRO fodboldskolers hjemmeside https://www.profodboldskole.dk

Der er som altid begrænsede antal pladser så tilmeld jer hurtigst muligt. I tilfælde af aflysning bliver indbetalinger selvfølgelig refunderet.

På bestyrelsens vegne

Mikkel Juul

Formand Solrød FC


Flere artikler

SVØM Grandprix afholdes i Solrød

10-06-2021
Kæmpe applaus til Solrød Svømmeklub, som har trådt til som lokalarrangør.

Basketskole 2021

10-06-2021
Sommeren er godt i gang, og basketskolen i Solrød nærmer sig dermed med hastige skridt.

Jubel hos Solrød Comets

10-06-2021
Solrød Kommune imødekommer et stort ønske fra basketklubben Solrød Comets. Gulvet i sportshallen på Munkekærskolen bliver nu udskiftet. En del af kommunens meget aktive Covid-19 indsats, er hurtigt at fremrykke vigtige investeringer i kommunens faciliteter.

Sjællands Mesterskab i Single

10-06-2021
i denne weekend var der finale stævne i sjællandsmesterskaberne. Det skulle afholdes i Dragør, men der blev lukket pga for højt smittetal. Så fredag formiddag fik vi besked om, selv at arrangere kampene i vores klubber.

Grand Prix finaler i Svendborg

07-06-2021
I weekenden blev der afholdt Grand Prix finaler senior E i Svendborg. Arrangementet blev afviklet i fantastiske rammer og Svendborg badmintonklub havde gjort en stor indsats for at skabe et godt setup.

SSB går "Live" med ny webshop

03-06-2021
Nu kan alle klubbens medlemmer, frivillige og andre personer som ønsker at vise deres støtte til klubben, købe alt fra hættetrøjer til paraplyer til virkelig favorable priser.

ungdomshold DM med masser af Solrød succes

27-05-2021
Det har som altid været vigtig for SSB at deltage massivt i holdturneringen. Det er noget helt specielt. Det er fundamentet i dansk ungdomsbadminton.

Sæsonafslutning, lokalopvisning og tilmelding til ny sæson

24-05-2021
Så er vi ved at være ved slutningen af en anderledes sæson, og vi vil gerne sige tusind tak for jeres opbakning.

Gymnastikskoler i Karlslunde sommer 2021

24-05-2021
Er du bidt af gymnastik eller har du bare lyst til at prøve det, så er Karlslunde gymnastikskole måske noget for dig?

SSB´s U13 hold dansk mester

24-05-2021
Ved de danske mesterskaber for U13 hold i landets bedste række, vandt klubbens U13 hold det danske mesterskab. Det blev til en 5-4 sejr over Odense i en spændende og velspillet finale.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online