Sportsligt niveau på plads i drenge ungdom

19. april 2021

Den sportslige planlægning og vores niveau er på plads i drenge ungdom til forårs sæsonen.

Trods de meget svære omstændigheder vi alle har arbejdet med - og stadig arbejder med - er det glædeligt, at igen kunne præsentere vores arbejde med det sportslige niveau. Planlægningen står tydeligt klar for forårs sæsonen og planerne for efterårs sæsonen 2021 er også 90% klar

Vi har stadig ca. 800 spillere i klubben. Vi har 65 trænere tilknyttet i ungdomsafdelingen.  De leverer årligt som tidligere nævnt i gennemsnit min. 13.200 minutter fodbold til den enkelte spiller i drenge ungdom. Et stort tak til alle , som levererer god træning trods de svære specielle forhold de sidste mange måneder siger ungdomsformand Gorm Pedersen. Vi havde en periode efter nytår hvor medlemstallet faldt - men nu hvor vi starter forårssæsonen - kan vi se at alle er tilbage - det er skønt.

 

Vi har stor tilslutning i børnerækkerne fra U5 til U11 og vi starter vores nye årgang 2016 op i maj som bliver de nye U6ére efter sommerferien. Her slår vi vist endnu en rekord, da vi ifølge 'jungletrommerne' forventer at vi starter med ca. 60 drenge og piger. Indskrivning og forældremøde vil blive briefet i starten af maj måned. 

Vi har igen åbnet vores børneakademi ( http://www.sfc-mini.borneakademi.dk/side_menu0_ad1_t2.htm) hver tirsdag hvor spillere fra U8 til U12 deltager. I alt er der plads til 50 drenge/piger på akademiet og der er pt. 3 pladser ledige og de kører fra og med nu frem til sommerferien. 

I vores drenge ungdom - som er årgangene fra U12 til U17 arbejdede vi i efteråret på flere områder : 

 • Det sportslige niveau
 • Træner kapacitet
 • Specifik træning - den ekstra motivation
 • Skift fra 8 mands til 11 mands

Og trods Corona har vi holdt fat 'i tråden'. Fokus på udvikling samt den sociale relation. Vi har selvfølgelig ikke kunnet mødes på samme måde de sidste mange måneder, men ungdomsfodbold har dog kunnet praktiseres og det skal vi være glade for både som klub og som spillere. Det er ikke alt forenings sport som har haft samme vilkår. 

Vi har styr på vores sportslige niveau. Vi ønsker mange aktive hold og vi ønsker at holde en god bredde, så en årgang kan være stærk helt frem til U17. Vi spiller i DBUs SU ( Spillerudvikling - højeste niveau ) for vores U10-U12 årgange og har altid minimum 3 aktive trupper og vi er en del af DBU topcenteret i Brøndby hvor flere SFC spillere får mulighed for at prøve kræfter med et elite miljø. 

Vi spiller i foråret i flg. rækker med vores højest rangerede hold :

 • U10. SU
 • U11. SU
 • U12  SU
 • U13  LIGA 2
 • U14  MESTERRÆKKE
 • U15  MESTERRÆKKE
 • U17  MESTERRÆKKE

Vi har igen fået tilknyttet dygtige trænere til vores ungdomsarbejde og det giver en god sparring både for forældre trænere, spillere og klubben som helhed

Vores cheftrænere i drenge ungdom  i foråret er flg:

U12  Morten Kronborg / Niclas Christensen

U13  Tonny Aaberg / Per Sørensen 

U14  Lars Hansen / Tobias Ibsen

U15  Thomas Rosenberg / Stephen Mattisen 

U17  Kenneth Jensen / Timo Lind

Vi ønsker alle trænere held og lykke med de kommende spændende 3 måneder. 

Evt. spørgsmål om eks. prøvetræning/opstart i de kommende uger til drenge ungdom kan sendes til sfcungdom@gmail.com. 

Alt i et - vi følger stadig myndighedernes spilleregler og vi glæder os til at kunne ses sammen i det miljø vi alle har savnet . Vi er glade for den store opbakning der har været i denne her svære tid og ser frem mod et spændende forår. Vi afventer DBU og regler mm. de kommende uger - men husk som ungdom at støt vores dygtige seniorhold i klubben når vi får chancen for det igen. Der spilles om pladserne til oprykning til danmarksserien for herre og vores kvinder spiller placerings runde i 1 division.  Det er stærkt og godt gået !! 

Alle ønskes et godt og sikkert forår ! 

Hilsen

Sportslig udvalg

Solrød FC

Kilde: Solrød FC


Flere artikler

Er du vores nye gymnast på Soljump eller Soljump mini

13-05-2021
Vi afholder prøvetræning for begge hold den 8/6 og 15/6 2021.

Pokalkamp i Havdrup

10-05-2021
Havdrup Fodbolds 1. senior spiller pokalkamp tirsdag d. 11. maj kl. 19:00 på Havdrup Stadion.

Super Tennissportens Dag i Solrød

10-05-2021
Efter en dag hvor vi først fejrede “Tennissportens Dag" på 2 baner og spillede semifinaler på 3 baner, afholdt vi Standerhejsning klokken 12.

Tennissportens Dag - lørdag 8. maj

03-05-2021
Lørdag den 8. maj er en stor dag i Solrød Tennis Klub. Vi fejrer sammen med en masse andre klubber i Danmark "Tennissportens Dag", vi afholder den årlige standerhejsning og vi afvikler finalestævne i klubmesterskaberne.

Tennis med Solrød Strand Badmintonklub

29-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Samarbejde mellem SSB og Partner In Sports

26-04-2021
SSB og Partner In Sports har indgået et samarbejde. Her skal SSB trække på vores nye samarbejdspartneres knowhow og store netværk.

Tennisdag i SSB

26-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Voksenintroduktion Juni 2021 – Nyt hold

26-04-2021
HVIS DU VIL SPILLE TENNIS, SÅ TILMELD DIG DETTE ENESTÅENDE TILBUD. Vi tilbyder endnu engang et hold eventuelt kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Voksenintroduktion er et træningsforløb på otte timer for voksne spillere i alderen 20-80 år.

Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31

26-04-2021
Som de 2 tidligere år som blev gennemført med stor succes, fortsætter vi samarbejdet omkring fodboldskolen med PRO Fodboldskoler (tidligere Prodefending) igen i år og i uge 31-2021.

Solrød FC starter snart årgang 2016 op

22-04-2021
I maj er vi klar i Solrød FC med officiel opstart og det er tid at byde alle drenge og piger der er født i 2016 velkommen til træning på vores fodboldbaner også i hverdagene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online