Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15. april 2021

Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Som kommunens største handelstandforening med ca. 100 medlemmer har Solrød Centerforening naturligvis haft konsekvenserne af coronakrisen tæt inde på livet, og det var da også et af de helt store samtaleemner, da borgmester Niels Hörup besøgte foreningen.

Sammen med blandt andre centerchef Susanne Kaihøj, bestyrelsesformand for Solrød Centerforening Frank Djelert og en repræsentant for Erhvervshus Sjælland, der varetager den specialiserede erhvervsindsats i kommunen, drøftede borgmesteren kommunens erhvervsservices’ mulighed for at facilitere foreningens arbejde for at styrke detailhandlen. Der blev i den forbindelse bl.a. talt om øget digitalisering og nethandel og om Erhvervshus Sjællands mulighed for at hjælpe med sparring og webinarer.


”Der er ingen tvivl om, at coronakrisen har været hård ved erhvervslivet, men der er heldigvis mange erhvervsdrivende, som har formået at klare denne svære tid, og jeg kan høre på Solrød Centerforening, at engagementet og lysten til at understøtte de erhvervsdrivende i Solrød Center heldigvis ikke har lidt et knæk under krisen,” siger Niels Hörup. 

Virksomhedsbesøg er et af flere initiativer, som Solrød Kommune gør brug af for at få viden om og inspiration til, hvordan kommunens erhvervsservice bedst muligt kan understøtte virksomhederne i at skabe vækst og udvikling, som sikrer lokale, private arbejdspladser. Ud over borgmester Niels Hörup er der ved virksomhedsbesøgene også en repræsentant fra kommunens erhvervsservice i Solrød Kommunes jobcenter.

”Solrød Kommune har et rigtig godt samarbejde med Solrød Centerforening, og vi deler en fælles interesse om at støtte op om vores bymidte som et sprudlende og indbydende samlingssted, hvor borgerne har lyst til at færdes. Derfor er det også vigtigt, at kommunens virksomhedskonsulenter og repræsentanter fra fx Erhvervshus Sjælland ved besøg som dette får et bedre grundlag for at kunne understøtte det lokale erhvervsliv,” siger Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os

13-05-2021
20. års jubilæums show. Det for vildt! Cirkus Baldoni gæster traditionen tro Jersie Strand, Havdrup og Mosede Fort. Den 26/5 kl. 17.00 gæster de Jersie Strand, teltet rejses på Parkvej, overfor Aldi. Den 27/5 kl. 17.00 gæster de Havdrup, teltet rejses ved Hallen. Den 5+6/6 begge dage kl. 15.00 gæster de Mosede Fort, Teltet rejses på Mosede Strandvej 87.

Luksuspølser, Champagne og Grassolin i Solrød Center

13-05-2021
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver´ lørdag 26. juni kl. 11–14 i Solrød Center.

Superhelte på stribe

13-05-2021
Jeg indrømmer det – jeg æder alt der har med superhelte at gøre råt. Jeg ELSKER det. Om det er Marvel, DC eller et tredje mere ukendt univers, er jeg solgt.

Bliv fantasy-forfatter med UngSolrød

10-05-2021
Bliver du også draget af de fantastiske verdener og karakterer i tidens fantasy, både i bøger og tv-serier? På holdet fantasyforfatter hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk, designe karakterer og udvikle det der hedder plot.

Ny interviewbog om spædbarnsdød

10-05-2021
I min bog, ´Da mit barn fløj til Himmels´, har jeg interviewet 20 forældre, om tabet af deres barn under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller umiddelbart efter fødslen. De fortæller hver deres personlige historie, med vægt på det, der har gjort mest indtryk på dem.

Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

10-05-2021
Marie Brixtofte fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker.

Nu kan du komme i kulturhuset igen

10-05-2021
Vi åbner nemlig for selvbetjening mellem 08-10. Du skal fortsat vise Coronapas.

SUPER GODT ARBEJDE AF VORES SKOLER

06-05-2021
Det går godt på Solrød kommunes 3 folkeskoler – Havdrup skole, Uglegårdsskolen og Munkekærskolen.

2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

06-05-2021
2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online