SSB GØR SIG KLAR TIL FREMTIDEN - KLUBBEN FØLGER SIT DNA

12. april 2021

Solrød har i mange år været en af Danmarks førende badmintonklubber hvad angår talentudvikling. Klubben skal fortsat have stor fokus udvikling af egne talenter via en stor og bred ungdomsafdeling med unikke muligheder. SSB´s DNA er nemlig at skabe et klub- og talentmiljø i verdensklasse. Derfor vil der i fremtiden været et styrket fokus på at videreudvikle på klubbens elitevision med talent- og spillerudvikling i centrum.

ELITEVISION SSB 2020-2025 – TALENTUDVIKLING OG SAMMENHÆNGSKRAFT

 

- SSB skal være Danmarks førende talentudviklingsmiljø, hvor der

er en stærk sammenhængskraft mellem ungdomsafdelingen og

seniorafdelingen.

 

- SSB skal have store ungdomsårgange, hvor det skal være sjovt at

komme til træning og hvor udvikling og fællesskab er

nøgleordene.

 

- SSB skal være det naturlige springbræt til landsholdstræningen i

Brøndby og målsætningen er at kunne fastholde disse spillere i

klubben, hvor de stadig er en aktiv del af miljøet.

 

- SSB skal kunne tiltrække og videreudvikle landets bedste trænere.

 

- SSB har respekt for det hele menneske, hvor elitesport, fritid og

uddannelse skal hænge sammen.

 

- SSB skal være en ligaklub, der årligt kandiderer til final 4 med en

grundstamme af spillere fra egne rækker. 

TRÆNERTEAM SÆSONEN 2021-2022 – UNGDOM OG SENIOR.

Det har været et konkret mål for klubben at få flere gennemgående trænere både i ungdoms- og seniorregi, og via trænerstrukturen også at sikre et naturligt bindeled mellem ungdoms- og seniorafdelingen. Derfor er det med stor glæde, at vi byder velkommen til Tine Baun og Kenneth Christiansen som nye trænere i klubben.

 

Som nævnt har klubben fra kommende sæson ansat Tine Baun, der vil få sin ugentlige gang i både ungdoms- og seniorafdelingen. Hun kommer til at være i SSB 2 dage om ugen hvor hun skal være med til at sluse de unge spillere ind i seniorafdelingen. Derudover skal Tine med sin erfaring, have et særligt fokus på klubbens mange unge damesingletalenter.

 

- For at styrke ungdomsafdelingen yderligere har klubben ansat Kenneth Christiansen som ny gennemgående ungdomstræner. Kenneth brænder for talentudvikling og kommer fra en ungdomschefstræner rolle i Sorø Badmintonklub. Han har løbende dygtiggjort sig på diverse trænerkurser og er i gang med talenttræneruddannelsen. Kenneth vil komme i klubben 3-4 gange om ugen og skal primært arbejde med talentudvikling i U11, U13 og U15 årgangen. Derudover bliver han bindeled til begynder træningen, hvor han i samarbejde med vores nuværende ungdomstræner Ditlev Hartmeyer, skal stå for at tage imod klubbens mange nye spillere.


- Vores nye vision om mere gennemgående trænere i klubben, gør at vi desværre må sige farvel til Morten Carlsen, der har været ungdomstræner i klubben igennem mange år. Morten har altid leveret en fantastisk trænerindsats, men har desværre ikke haft mulighed for at øge tiden i klubben. Vi ønsker Morten held og lykke fremover.

 

Seniortrænerteamet til den kommende sæson består således af Jakob Poulsen, Scott Evans, Alexander Bond og Malte Thyregod og Tine Baun.

 

Det nye Ungdomstrænerteamet vil bestå af Preben Nørgaard, Tine Baun, Ditlev Hartmeyer, Kenneth Christiansen, Nadia Lyduch, Tommy Kring, Michael Olesen og Tommy Hauerholm samt en masse fantastiske hjælpetrænere.

 

Vi er utrolig stolte af sammensætningen, da begge teams repræsenterer vidt forskellige kompetencer og rammer bredt i de forskellige målgrupper til gavn for alle klubbens medlemmer.

 

Preben Nørgaard udtaler ”Klubbens samlede setup og trænerteam for den kommende sæson er historisk stærkt.” 

SPILLERTRUP SENIOR 2021-2022

Som beskrevet i visionen, så er det et konkret mål for Solrød at have et ligahold, der hvert år er i spil til final 4. Ligaholdet skal som udgangspunkt være repræsenteret med spillere fra egne rækker, samt med spillere der aktivt vil bidrage til klubben i det daglige.

 

- Det er derfor med stor glæde, at det er lykkes klubben at beholde spillere som Mia Blichfeldt og Jeppe Bay Madsen, selvom de har deres primære træning i Brøndby. Corona-situationen har selvfølgelig vanskeliggjort Brøndby-spillernes ugentlige gang i klubben i denne sæson, men en normalisering af samfundet vil uden tvivl gøre den målsætning lettere.

 

- Klubben har endvidere forlænget aftalerne med Nhat Nguyen og Johanna Magnusson. Begge vil primært være tilknyttet deres nationale træningscentre, men periodevis træne med i Solrød og på den måde bidrage til træningsmiljøet.

 

- Klubben får endvidere tilgang af 4 nye spillere i form af Alexandre Bøje, Jesper Toft og Clara Graversen, der alle kommer til fra Højbjerg, samt Aske Høgsted Lauridsen, der de sidste sæsoner har repræsenteret Skovshoved. Alle 4 spillere passer perfekt ind i klubbens overordnede vision om at sikre et stærkt træningsmiljø i klubben. Særligt er det glædeligt for SSB, der med øget fokus på at have spillere forankret i miljøet, stadig har kunne tiltrække en klassespiller som Alexandra Bøje. Det er et stærkt signal til dansk badminton, når danske topspillere har interesse i at prioritere klubmiljøet.

- Ved udgangen af denne sæson skal vi desværre tage afsked med følgende spillere, der fortsætter med badminton andetsteds. Det gælder Lasse Mølhede, Søren Gravholt, Emil Hybel, Patrick Seitzberg, Peter Correll, Jonas Arly og Amalie Kudsk. Det er værd at nævne at Jonas og Amalie har spillet badminton i Solrød hele deres liv. I ønskes alle held og lykke i jeres nye klubber og er altid velkomne i SSB.

 

Med disse ord og med håb om en Corona-fri hverdag, byder vi alle velkommen til den kommende sæson. Vi glæder os til at se jer alle igen.

 

Med sportslig hilsen

Jakob Poulsen, Sportschef SSB


Flere artikler

Er du vores nye gymnast på Soljump eller Soljump mini

13-05-2021
Vi afholder prøvetræning for begge hold den 8/6 og 15/6 2021.

Pokalkamp i Havdrup

10-05-2021
Havdrup Fodbolds 1. senior spiller pokalkamp tirsdag d. 11. maj kl. 19:00 på Havdrup Stadion.

Super Tennissportens Dag i Solrød

10-05-2021
Efter en dag hvor vi først fejrede “Tennissportens Dag" på 2 baner og spillede semifinaler på 3 baner, afholdt vi Standerhejsning klokken 12.

Tennissportens Dag - lørdag 8. maj

03-05-2021
Lørdag den 8. maj er en stor dag i Solrød Tennis Klub. Vi fejrer sammen med en masse andre klubber i Danmark "Tennissportens Dag", vi afholder den årlige standerhejsning og vi afvikler finalestævne i klubmesterskaberne.

Tennis med Solrød Strand Badmintonklub

29-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Samarbejde mellem SSB og Partner In Sports

26-04-2021
SSB og Partner In Sports har indgået et samarbejde. Her skal SSB trække på vores nye samarbejdspartneres knowhow og store netværk.

Tennisdag i SSB

26-04-2021
Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg. Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB´ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.

Voksenintroduktion Juni 2021 – Nyt hold

26-04-2021
HVIS DU VIL SPILLE TENNIS, SÅ TILMELD DIG DETTE ENESTÅENDE TILBUD. Vi tilbyder endnu engang et hold eventuelt kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Voksenintroduktion er et træningsforløb på otte timer for voksne spillere i alderen 20-80 år.

Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31

26-04-2021
Som de 2 tidligere år som blev gennemført med stor succes, fortsætter vi samarbejdet omkring fodboldskolen med PRO Fodboldskoler (tidligere Prodefending) igen i år og i uge 31-2021.

Solrød FC starter snart årgang 2016 op

22-04-2021
I maj er vi klar i Solrød FC med officiel opstart og det er tid at byde alle drenge og piger der er født i 2016 velkommen til træning på vores fodboldbaner også i hverdagene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online