Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

8. april 2021

På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Et flertal i Solrød Byråd har valgt at gå videre med undersøgelsen af et muligt Borgernes Hus som en del af udviklingen af Solrød Center og Solrød bymidte, og i 2022 skal det nye byråd tage stilling til, om projektet skal realiseres.

Frem mod den beslutning har byrådet vedtaget, at der skal ske en bred inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder, og den inddragelse vil starte op senere på året.  For at sikre, at det er nemt at finde frem til fakta som fx tidligere byrådsbeslutninger og informationer om, hvornår der bliver afholdt borgermøder, har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside om projektet.


Hjemmesiden hedder borgerneshus.solrod.dk, og den vil løbende blive opdateret i takt med, at undersøgelsen skrider fremad. Der er et direkte link til den nye hjemmeside fra www.solrod.dk

”Borgernes Hus er et stort projekt, som der er en meget stor interesse for, og da byrådet ønsker en bred inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder, er det vigtigt, at det er nemt for alle, der har en interesse for projektet, at finde frem til fakta,” siger kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen.

For at sikre en erfaren projektleder til at styre processen med inddragelse af borgere, foreninger og virksomheder og eventuel projektering har Solrød Kommune slået en stilling op som projektleder til Borgernes Hus. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.

Nu kan du indsende høringssvar til nyt regulativ for affald

25-03-2021
I perioden 23. marts 2021 til og med 20. april 2021 kan du indsende dine kommentarer til det nye regulativ for husholdningsaffald, som forventes at træde i kraft den 1. juni 2021.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online