Bestil en bogpose to-go!

5. april 2021

Du kan nu bestille en stak billedbøger, en masse krimier eller noget helt tredje og hente i vores betjente åbningstider.

Det kan være svært at vide, hvilke titler man skal søge efter på vores hjemmeside, når man benytter vores "Click & Collect"-ordning (læs mere om den her: https://solbib.dk/click-&-collect). Derfor kan du nu også bestille en tema-bogpose.
Vi pakker den med udgangspunkt i dine ønsker til genre og type. Hvem ved, måske pakker vi en titel, som overrasker med nye og anderledes læseoplevelser.

Bogposer er et tilbud til alle kommunens biblioteksbrugere. Uanset om du er løbet tør for gode billedbøger til oplæsning for dine børn, søger en spændende krimi til en eftermiddag i solen, eller mangler en film til en aften i sofaen, kan du bestille en bogpose med op til 5 bøger, lydbøger, film eller tidsskrifter.  


Sådan gør du

1. Send en mail til solbib@solrod.dk med angivelse af dine ønsker til genre og emne. Skriv gerne lidt om, hvad du plejer at læse. Bestiller du til børn, så oplys deres alder og ønsker til emne.

2. I mailen skal du skrive dit fulde navn og din fødselsdag.

3. Du kan bestille 5 bøger pr. person i husstanden.

4. Afvent mail om, at din pose er klar til afhentning.

5. Hent din pose ved Gul Indgang i vores betjente åbningstid. Brug ringeklokken og afvent betjening.

Vi får mange bestillinger og der er kun begrænset personale et par gange om uge i kulturhuset. Der kan derfor godt gå et par dage, før vi har din pose klar. Vi sender dig en mail, så snart vi har pakket din pose. 

Vi udleverer bøgerne ved gul indgang ved gymnasiet. Bøgerne udleveres i poser og er udlånt i 30 dage til dig. Du kan aflevere dem, når vi åbner igen.

Fokus på hygiejne

Under både pakning og udlevering af bøgerne, er der fokus på sikkerhed. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.
Du henter dine bøger foran biblioteket, således at det sker i den friske luft, hvor risikoen for smitte er reduceret. Vi henstiller naturligvis til, at man følger myndighedernes råd og holder afstand, hvis der står flere og venter på udlevering.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.

NY FORMAND TIL VENSTRE I SOLRØD

12-04-2021
BENJAMIN LINDBERG HAR NETOP FÅET NYE SPÆNDENDE UDFORDRINGER, SOM IKKE ER FORENELIGE MED HVERVET SOM LOKALFORMAND FOR ET POLITISK PARTI

Indstillinger til Dan-graduering i Sin-Sung

12-04-2021
Sin-Sung havde 8 håbefulde elever der gik denne vinter/forår i møde med et håb om at blive indstillet til sommerens Dan-graduering hos Keo San Do.

Online foredrag om psykisk sygdom

12-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online