Det betyder nedlukningen for dig

5. april 2021

Solrød Bibliotek og Kulturhus og Havdrup Bibliotekspunkt er lukket for fysisk brug. Læs her, hvad nedlukningen betyder for dig: Udlån og reserveringer, afleveringer og gebyrer, og hvordan du kan bruge biblioteket i nedlukningsperioden.

På grund af coronarestriktioner holder Solrød Bibliotek og Kulturhus samt Havdrup Bibliotekspunkt lukket for fysisk brug. Der er derfor ikke adgang til kulturhuset eller bibliotekspunktet indtil videre.

Aflevering og gebyrer

Du skal/behøver ikke aflevere dine lånte materialer i lukkeperioden: Materialer, der udløber eller er udløbet i lukkeperioden – altså efter 9. december 2020 – tilskrives ikke gebyrer. Du kan derfor roligt beholde materialerne, uden at bekymre dig om bøder og aflevere dem, når vi genåbner.

Du kan godt aflevere materialer i lukkeperioden: Skulle du alligevel have lyst til at aflevere dine materialer – enten fordi du ikke vil glemme det eller fordi det er en populær bog med en lang reserveringskø – kan du godt det.


Du har to muligheder for at aflevere:

  1. Du kan aflevere materialer i brevsprækken til højre for Gul Indgang. Man kan dog ikke aflevere meget tykke bøger, da de ikke kan komme gennem sprækken.
  2. Du kan aflevere materialer i vores udvalgte betjente åbningstider – læs mere her: www.solbib.dk/nyheder/kort-nyt/du-kan-aflevere-i-vores-postkasse

OBS! Hvis du afleverer materialer under lukkeperioden, vil du ikke kunne få udleveret en kvittering. Vær desuden opmærksom på, at der kan gå op til 2 arbejdsdage, før afleveringen er registreret i systemet. Der tilskrives under ingen omstændigheder gebyrer under lukkeperioden, også selvom du afleverer dit materiale i brevsprækken eller til vores personale under nedlukningen.

Reserveringer og udlån

Selvom Solrød Bibliotek og Kulturhus er lukket, kan du stadigvæk reservere materialer. Du har nemlig mulighed for at afhente dine reserveringer på Solrød Bibliotek og Kulturhus på udvalgte "Click & Collect"-tidspunkter. Du kan både reservere materialer fra Solrød Bibliotek og Kulturhus på solbib.dk eller fra andre biblioteker på bibliotek.dk.

I lukkeperioden vil afhentningsfristen for at hente reserverede materialer blive hævet til 14 dage. Du har altså 14 dage til at afhente din opfyldte reservering. Hvis du ikke har mulighed for at afhente din reservering inden fristens udløb, kan du kontakte personalet på mail (solbib@solrod.dk) eller telefon (56 18 28 00), så vil de gøre deres bedste for at assistere.

Læs meget mere her

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.

NY FORMAND TIL VENSTRE I SOLRØD

12-04-2021
BENJAMIN LINDBERG HAR NETOP FÅET NYE SPÆNDENDE UDFORDRINGER, SOM IKKE ER FORENELIGE MED HVERVET SOM LOKALFORMAND FOR ET POLITISK PARTI

Indstillinger til Dan-graduering i Sin-Sung

12-04-2021
Sin-Sung havde 8 håbefulde elever der gik denne vinter/forår i møde med et håb om at blive indstillet til sommerens Dan-graduering hos Keo San Do.

Online foredrag om psykisk sygdom

12-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online