Brug feriepengene i vores lokale butikker

25. marts 2021

Af Jan Færch, konservativ borgmesterkandidat og byrådsmedlem i Solrød Kommune

I netop disse uger kan alle danskere få de resterende to ugers feriepenge udbetalt. Det er noget, som Det Konservative Folkeparti længe har kæmpet for på Christiansborg, og vi er rigtigt glade for, at vi har været med til at få det til at lykkes.

Det er danskernes egne penge, og derfor giver det meget fin mening, at de får dem udbetalt, så de selv kan bestemme over dem. Alt andet ville ikke være ‘Færch’.

Men nu får vi dem altså, hvis vi vil have dem, og i den forbindelse vil jeg gerne dele en opfordring til alle i Solrød Kommune: Brug nogle af pengene her i kommunen, hvis du kan. Vores lokale erhvervsliv har lidt nok under Corona-nedlukningen, og hvis vi hver især kan gøre en lille forskel ved at støtte en lokal forretning, så synes jeg virkelig, de fortjener det.

eg kan godt afsløre, at erhvervslivet ligger Det Konservative Folkeparti meget nært, og det sidder altid på rygraden hos os i politiske forhandlinger. Men lige nu og her gælder hver enkelt krone i hverdagen oven på en forfærdeligt hård periode, og derfor synes jeg, at vores lokale forretninger fortjener lidt ekstra kærlighed og lidt ekstra støtte fra os alle.

Derfor: Husk caféen, cykelhandleren, tøjbutikken, urmageren og alle de andre. Husk, at hvis vi gerne vil have, at de små, lokale butikker skal ligge der i morgen, så skal vi bruge dem i dag.

Jan Færch
Konservativ borgmesterkandidat og byrådsmedlem i Solrød KommuneFlere artikler

Modige beslutninger

07-06-2021
Solrød Kommune går i front og forsøger at ændre kulturen

Solrøds børn og forældre spørger stadig: #HvorErDerEnVoksenSolrød?

03-06-2021
Svar til Kim Sunesens udtalelser i artiklen "Minimumsnormering i lokale daginstitutioner" Lokalavisen d. 18/5 2021.

Sorteper

31-05-2021

Den 1. maj

03-05-2021
Forhåbentligt er det den sidste 1. maj i denne omgang, som er præget af Corona

Skal vi ikke have lidt mere liv på Strandvejen?

03-05-2021
Har I nogensinde gået en tur langs Strandvejen i Hellerup? Der er alle mulige forskellige forretninger i stueetagerne, og på første og anden sal er der boliger. Hvis man går langs vejen bare 200 meter, kan man uden problemer tanke op af både tøj, brugskunst, mad, kaffe, eller hvad man ellers begærer. Kunne det ikke være skønt, hvis vi fik det sådan langs vores strandvej?

Stressramte i Folketinget

19-04-2021
Folketingsmedlemmers brug af sygeorlov burde tages op til revision.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online