Turbofart i tåge – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

4. marts 2021

Politiets videobil var onsdag aften på patrulje på Køge Bugt Motorvejen, hvor to bilister blev sigtet for at køre alt for hurtigt ved Solrød Strand, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t.

Kl. 18:37 kørte videobilen i på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning, hvor patruljen blev overhalet af en nyere muskelbil, som kørte med turbofart, selvom der var tæt tåge. Derfor satte færdselsbetjenten en optagelse af bilens kørsel i gang. Bilisten gav ikke tegn ved vognbaneskift, men kørte over en længere strækning med hastigheder på op til 200 km/t. Det gav en samlet måling af bilens gennemsnitshastighed på 180 km/t. Patruljen standsede bilisten, en 25-årig mand fra Ishøj, som ikke havde medbragt sit kørekort. Han blev sigtet for at køre alt for stærkt og helt uforsvarligt på grund af den nedsatte sigtbarhed. Den samme fører blev for kun en måned siden sigtet for at køre 99 km/t ad Hundige Strandvej. Dagens sag lægges op til en klækkelig bøde og en ubetinget frakendelse af førerretten.

kl. 21:46 blev en 18-årig ny bilists tur til at gøre sig uheldigt bemærket, da videobilen optog hans alt for hurtige kørsel på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød. Den 18-årige mand fra København havde i forvejen et klip i kørekortet, så dagens klip vil udløse et kørselsforbud til ham når sagen er afgjort. Det betyder han fra afgørelsen ikke må køre før han har været oppe til en ny teori- og køreprøve.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra onsdag 03/03 til torsdag 04/03.


Flere artikler

Fire unge mænd dømt for mange bedragerier over for ældre borgere på Sjælland

15-04-2021
Fire unge mænd i alderen 18-23 år blev ved en tilståelsessag i Retten i Roskilde idømt fængselsstraffe op til 1½ års fængsel for 56 bedrageriforhold over for især ældre borgere i sager, hvor den tilsigtede vinding var ca. 770.000 kr. ved at få adgang til ofrenes netbankoplysninger eller at franarre dem deres betalingskort.

Fodgænger på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

12-04-2021
Kl. 11:40 fik politiet en anmeldelse om, at en ældre kvinde gik på motorvejen i nærheden af Solrød Syd af- og -tilkørslen til motorvejen.

Gode råd til at undgå indbrud i private boliger

08-04-2021
Midt- og Vestsjællands Politi har kigget nærmere på seneste indbrud i private boliger i især Greve og Solrød kommuner, hvor der i løbet af påskedagene blev anmeldt flere indbrud.

De sjællandske politikredse står sammen mod ulovligt gaderæs

01-04-2021
Når motorentusiaster mødes og kører ulovligt gaderæs, er det til stor gene og fare for borgerne. De sjællandske politikredse står sammen i en fælles målrettet indsats for at skride ind over for den farlige og støjende kørsel.

Musik til ulempe – Skolevej, Havdrup

01-04-2021
Kl. 01:09 rykkede politiet til området bag hallen, hvor der ifølge en lokal borger var forsamlet en del unge.

Narkobilist uden førerret – Motelvej, Karlstrup

01-04-2021
Kl. 21:48 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 27-årig mand uden fast bopæl for kørsel uden førerret og for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand.

Lastbilchaufførers manipulation og overtrædelser afsløret af politiet

29-03-2021
Tungvognscenter Øst hos Midt- og Vestsjællands Politi har på tre dage afsløret udenlandske lastbiler, hvor der var manipuleret med køretøjernes forureningsbegrænsende AdBlue-system. Derudover konstaterede politiet også overtrædelser af f.eks. køre-/hviletidsbestemmelserne samt kørsel trods manglende betaling af vejbenyttelsesafgift og udløbet chaufføruddannelsesbevis.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Østre Grænsevej, Solrød Strand

29-03-2021
Kl. 21:05 fik politiet en anmeldelse om, at en muligt spirituspåvirket kvinde som fører af en beskadiget bil var kørt ind på en tankstation på Solrød Strandvej.

Hurtige bilister på Køge Bugt Motorvejen – Solrød Strand / Karlslunde

29-03-2021
Kl. 20:25 bemærkede en patrulje et par biler, der kørte med meget høj hastighed ad Køge Bugt Motorvejen i nordlig retning. De to biler blev flere gange bremset ned på grund af andre trafikanters kørsel på motorvejen, men efterfølgende øgedes hastigheden gevaldigt igen.

Fart, førerret og forfalskning – Københavnsvej/Cordozavej, Køge/Solrød

25-03-2021
Kl. 19:42 var politiets færdselsafdeling på patrulje med videobilen på Københavnsvej i Køge, da betjenten startede en hastighedsmåling af en alt for hurtig bilist, som kørte i retning mod Solrød.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online