Genåbning - Solrød Center

1. marts 2021

Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

I Solrød Center “genåbner” følgende butikker: 
Fusion – Imerco – Zalza – Solrød Cykler – Ravn – By Moulin – Solrød Foto – Delfin Sengecenter – Only – Garn og Stof – Pennie – Mr Niels Ove – Skoringen –  Pompus –  Guldsmed Rystrand og  Ønskebrønden. 

Det er naturligvis en meget glædelig nyhed for vores detailhandler i Solrød Center. 

Vi  har talt med en del af butiksindehaverne og de glæææder sig til at byde alle vores kunder velkommen tilbage fra  mandag 1. 3. 
Vi byder kunderne velkommen tilbage ved at pynte centret festligt op med flag og røde løber foran de butikker som må genåbner, og dette for også at fejre at vi er på vej tilbage til forhåbentlige normale tilstande i vores samfund. Samtidig vil vores kunder blive budt på lidt sødt til ganen, når de har handlet. 


Vores kunder kan trygt komme i Solrød Center fra på mandag, hvor vi også har servicepersonale i centergaden om eftermiddagen, som vil være behjælpelige med mundbind og håndsprit, hvis der er kunder som har brug for det.

Desværre er liberale erhverv og restauranterne ikke med i åbningsplanerne i denne omgang. Men regeringens plan er da et skridt på vejen, siger centerchefen

Vi  tror, at der bor en lille lokalpatriot i maven på de fleste af os, og at vi sætter pris på at have et nærmiljø, som samler lokalsamfundet i og uden for vores bopæl og hvor vi kan mødes lokalt til musikarrangementer, events og hygge, på tværs af alder og generationer. Alt dette kan lade sig gøre, så længe vi støtter lokalt, og det er endnu vigtigere i denne til, hvor butikkerne ikke har haft omsætning i op til flere måneder.

Kilde: Solrød Center


Flere artikler

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.

NY FORMAND TIL VENSTRE I SOLRØD

12-04-2021
BENJAMIN LINDBERG HAR NETOP FÅET NYE SPÆNDENDE UDFORDRINGER, SOM IKKE ER FORENELIGE MED HVERVET SOM LOKALFORMAND FOR ET POLITISK PARTI

Indstillinger til Dan-graduering i Sin-Sung

12-04-2021
Sin-Sung havde 8 håbefulde elever der gik denne vinter/forår i møde med et håb om at blive indstillet til sommerens Dan-graduering hos Keo San Do.

Online foredrag om psykisk sygdom

12-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online