Brandundersøgelse af bil – Jersie Strandvej, Solrød Strand

25. februar 2021

Kl. 18:53 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en brændende bil på en parkeringsplads ved Jersie Strand.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden i personbilen, der var overtændt og fik omfattende skader. Efter at have afsluttet den første slukningsindsats måtte brandvæsnet dog retur kl. ca. 20:20, idet ilden i bilen var blusset op igen. Politiet undersøger nu årsagen til branden i bilen, idet der ikke umiddelbart var nogen naturlig forklaring herpå.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området inden den første anmeldelse kl. 18:53 om brand i bilen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra mandag 22/02 til tirsdag 23/02.


Flere artikler

Fire unge mænd dømt for mange bedragerier over for ældre borgere på Sjælland

15-04-2021
Fire unge mænd i alderen 18-23 år blev ved en tilståelsessag i Retten i Roskilde idømt fængselsstraffe op til 1½ års fængsel for 56 bedrageriforhold over for især ældre borgere i sager, hvor den tilsigtede vinding var ca. 770.000 kr. ved at få adgang til ofrenes netbankoplysninger eller at franarre dem deres betalingskort.

Fodgænger på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

12-04-2021
Kl. 11:40 fik politiet en anmeldelse om, at en ældre kvinde gik på motorvejen i nærheden af Solrød Syd af- og -tilkørslen til motorvejen.

Gode råd til at undgå indbrud i private boliger

08-04-2021
Midt- og Vestsjællands Politi har kigget nærmere på seneste indbrud i private boliger i især Greve og Solrød kommuner, hvor der i løbet af påskedagene blev anmeldt flere indbrud.

De sjællandske politikredse står sammen mod ulovligt gaderæs

01-04-2021
Når motorentusiaster mødes og kører ulovligt gaderæs, er det til stor gene og fare for borgerne. De sjællandske politikredse står sammen i en fælles målrettet indsats for at skride ind over for den farlige og støjende kørsel.

Musik til ulempe – Skolevej, Havdrup

01-04-2021
Kl. 01:09 rykkede politiet til området bag hallen, hvor der ifølge en lokal borger var forsamlet en del unge.

Narkobilist uden førerret – Motelvej, Karlstrup

01-04-2021
Kl. 21:48 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 27-årig mand uden fast bopæl for kørsel uden førerret og for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand.

Lastbilchaufførers manipulation og overtrædelser afsløret af politiet

29-03-2021
Tungvognscenter Øst hos Midt- og Vestsjællands Politi har på tre dage afsløret udenlandske lastbiler, hvor der var manipuleret med køretøjernes forureningsbegrænsende AdBlue-system. Derudover konstaterede politiet også overtrædelser af f.eks. køre-/hviletidsbestemmelserne samt kørsel trods manglende betaling af vejbenyttelsesafgift og udløbet chaufføruddannelsesbevis.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Østre Grænsevej, Solrød Strand

29-03-2021
Kl. 21:05 fik politiet en anmeldelse om, at en muligt spirituspåvirket kvinde som fører af en beskadiget bil var kørt ind på en tankstation på Solrød Strandvej.

Hurtige bilister på Køge Bugt Motorvejen – Solrød Strand / Karlslunde

29-03-2021
Kl. 20:25 bemærkede en patrulje et par biler, der kørte med meget høj hastighed ad Køge Bugt Motorvejen i nordlig retning. De to biler blev flere gange bremset ned på grund af andre trafikanters kørsel på motorvejen, men efterfølgende øgedes hastigheden gevaldigt igen.

Fart, førerret og forfalskning – Københavnsvej/Cordozavej, Køge/Solrød

25-03-2021
Kl. 19:42 var politiets færdselsafdeling på patrulje med videobilen på Københavnsvej i Køge, da betjenten startede en hastighedsmåling af en alt for hurtig bilist, som kørte i retning mod Solrød.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online