Coronaoverblik: Åbent og lukket i Solrød Kommune

25. februar 2021

Her får du et overblik over, hvilke kommunale institutioner og afdelinger, der er lukket for personlig henvendelse pga. corona-restriktioner.

Regeringen har iværksat en række corona-restriktioner, som er gældende til og med mandag den 5. april 2021. Herunder kan du få et overblik over, hvordan restriktionerne påvirker Solrød Kommune.  


Den 1. marts 2021 sker følgende nationale lempelser i restriktionerne: 

 • Udvalgsvarebutikker under 5000 m2 (dog undtaget udvalgsvarebutikker i storcentre) genåbnes med midlertidigt skærpede kvadratmeterkrav, mens der særligt for butikker på 5000 m2 eller derover undtages, så de kan holde åbent for et meget begrænset antal kunder mod tidsbestilling.

 • Udendørs kulturinstitutioner genåbnes. Der stilles krav om, at besøgende fremviser dokumentation for negativ COVID-19-test (højst 72 timer gammel).

 • For så vidt angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi hæves forsamlingsforbuddet fra 5 til 25 personer.

Følgende er lukket for personlig betjening til og med den 5. april 2021:

 • Solrød Rådhus – herunder fx Borgerservice, Job- og Socialcenter, Visitation og Koordination, Teknik og Miljø samt Pladsanvisningen. Det er dog fortsat muligt at lave en aftale om personlig betjening i særlige tilfælde. Det kan du læse mere om her. Du kan kontakte Borgerservice på tlf. 56 18 20 00 i den normale åbningstid.  
 • Solrød Bibliotek og Kulturhus - også i den selvbetjente tid.
 • Børn og Ungerådgivningen herunder også Væksthuset. Dog er det fortsat muligt at lave en aftale om personlig betjening på tlf. 56 18 28 60.
 • Jobhuset.
 • Alle indendørs aktiviteter i idrætscentrene herunder også Solrød Svømmehal.
 • Aktivitets- og Frivilligcenteret. Dog er der fortsat åbent i daghjemmet for visiterede borgere.
 • Skolebørn fra 5. -10. klasse er sendt hjem og modtager fjernundervisning. 

Følgende er fortsat åbent

 • Dagtilbud.

 • Skolerne er åbent for skolebørn i 0. - 4. klasse.
 • Pasnings- og skoletilbud for sårbare unge. 

 • Hjemmeplejen og sygeplejen.
 • Genoptræningscenteret.
 • Plejecenter Christians Have. Dog gælder der her fortsat særlige regler for besøgende. Dem kan du læse om her. Samtidig skal du være opmærksom på, at besøgsreglerne løbende justeres alt efter den konkrete coronasituation på plejecenteret.
 • Udendørsaktiviteter omkring idrætscentrene. Det er ikke muligt at benytte idrætscentrenes omklædningsrum, og toiletter er tilgængelige i det omfang, som idrætscenterene er åbne.
 • Netværkshuset.
Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

08-04-2021
På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online