Ny og erfaren chef til Børn og Unge Rådgivningen

25. februar 2021

Cand. jur. Helle Østergaard Stisen er ny chef for Børn og Unge Rådgivningen i Solrød Kommune.

Mandag den 1. marts 2021 kan Solrød Kommune byde velkommen til 49-årige Helle Østergaard Stisen som kommunens nye chef for Børn og Unge rådgivningen (BUR).

Et enigt ansættelsesudvalg har således valgt at pege på cand. jur. Helle Østergaard Stisen ud af et kvalificeret ansøgerfelt på 17 ansøgere til stillingen som chef for BUR.

Helle Østergaard Stisen har en bred ledelseserfaring fra flere kommuner og har senest været Familiechef i Frederiksberg Kommune. Før det har Helle Østergaard Stisen bl.a. været leder af Socialcentret i Faxe Kommune og chef for Metode og Praksis i Ankestyrelsen.  


”Helle er en erfaren leder med en stærk faglig viden inden for det brede felt af arbejdsopgaver, der er i BUR. Jeg er meget glad for, at Solrød Kommune bliver Helles næste arbejdsplads, og vi glæder os alle til samarbejdet og byder Helle velkommen som ny chef for BUR her i Solrød Kommune,” siger Jesper Reming Tangbæk, direktør i Solrød Kommune.

”Jeg glæder mig meget til at starte som chef for BUR i Solrød Kommune og som det allerførste at møde medarbejdere og ledere. Med afsæt i byrådets ambitiøse vision og pejlemærker er der allerede taget skridt til flere spændende udviklingstiltag på det specialiserede børne- og ungeområde. Jeg ser meget frem til at tage del i arbejdet med at sikre den fortsatte udvikling af området sammen med medarbejdere og ledere i BUR, men også i tæt samarbejde med kommunens skoler og daginstitutioner”, siger Helle Østergaard Stisen.

Helle Østergaard Stisen overtager stillingen efter Poul Edvard Larsen, der i december måned fratrådte sin stilling efter otte år hos Solrød Kommune.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

08-04-2021
På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online