Solrød-rytter håber på topplaceringer

22. februar 2021

Ambitionerne er tårnhøje og helt klare for cykelrytteren Frederik Davidsen fra Team Fri BikeShop Zealand Cycling Junior, inden sæsonen 2021 går i gang: De gode takter fra hans første år som U19-rytter skal fortsætte og gerne forbedres.
 


Sidste år kørte Frederik Davidsen, en flot 6. plads hjem i ungdomskonkurrencen i den landsdækkende  UnoX-cup. Og dét resultat satser han på bliver bedre i den kommende sæson:
”Målet for i år er helt klar at køre med om topplaceringerne og køre nogle fede cykelløb, siger 17-årige Frederik Davidsen, som i de fleste løb var at finde i den sjove del af feltet, når det hele skulle afgøres på målstregen.

Elsker konkurrenceelementet
Frederik Davidsen har kørt cykelløb i fire år og i sin første sæson som U19-rytter har han hentet værdifuld erfaring, så han nu står endnu bedre rustet til at tage kampen op med landets aller bedste juniorcykelryttere. Om vejen går opad eller lige ud, er lige meget for arbejdshesten Frederik Davidsen, der har flere forskellige styrker, når han sidder i feltet.
”Jeg vil betegne mig selv som en rytter, der er hårdtarbejdende, udholdende og hurtig. Og så elsker jeg konkurrenceelementet ude ved cykelløbene. At kæmpe side om side med de andre juniorteam og forhåbentlig køre nogle af dem trætte, så enten jeg selv eller en af mine holdkammerater kan vinde”, siger Frederik Davidsen.
 
Det professionelle liv lokker

Den unge rytter får ved siden af de mange timers træning hver uge også tid til at passe skolearbejdet som gymnasieelev i Solrød. Men det er cyklingen, der trækker i ham når det virkelig gælder. Og som så mange andre unge ryttere, drømmer han om at blive professionel.
”Jeg kan godt lide at komme udenfor og træne i den friske luft. Og jeg håber at den hårde træning om nogle år betyder at jeg kan leve af cykling i fremtiden. Det er i hvert fald dét jeg drømmer om”, siger Frederik Davidsen, som har den dobbelte Tour de France etape-vinder Søren Kragh Andersen som det store idol.Flere artikler

Jasmin vinder årets Ungdomstrænerlegat i Solrød

04-03-2021
Solrød Gymnastikforening har indstillet Jasmin til årets Ungdomstrænerlegat og hun vandt.

Solrød-sensation til Swiss Open

04-03-2021
I tirsdags startede Swiss Open. Førstedagen bød på en vaskeægte Solrød-sensation, da Rasmus Espersen sammen med sin makker Christine Busch fra Kmb 2010, slog storfavoritterne Niclas Nøhr og Amalie Magelund.

Genåbning af udendørs træning

01-03-2021
Med myndighedernes udmelding om at vi kan forsamles 25 personer, når det gælder udendørs træning, kan vi komme i gang igen med at spille fodbold udendørs fra mandag den 1. marts.

Hurra – Tennis igen

25-02-2021
Nu kan vi endelig begynde at spille tennis igen, men desværre kun udendørs.

Solrød Gymnastikforening takker OK for støtte

22-02-2021
Solrød Gymnastikforening har lige modtaget 2.746,61 fra OK, vi siger 1000 tak til alle som har valgt os hos OK. Vi håber flere har lyst til at hjælpe os.

Tillykke til Danmark og tillykke til Mia

22-02-2021
Danmark tog endnu en gang titlen som Europamestre. På vejen var der flere hårde kampe med tætte opgør.

Havdrup tættere på kunstgræs

18-02-2021
Midt i den lidt mørke Coronatid med restriktioner hvor fodbolden har trange kår er der et lyspunkt. På Byrådsmødet i Solrød i denne uge er det blevet besluttet at Havdrup Fodbolds bidrag til kunstofbanen er nedsat fra 500.000 kr. til 100.000 kr. hvilket gør at vi kan komme i mål.

Solrød Comets 40 års jubilæum

15-02-2021
Den 14. februar 1981 blev Solrød Basketball (Comets) stiftet. I søndags kunne klubben så fejre 40 års jubilæum.

Støt op om din fodboldklub i en svær tid

04-02-2021
Mange fodboldklubber kæmper i øjeblikket særligt hårdt efter snart et år med corona-udfordringerne på slæb. Vi opfordrer til, at alle medlemmer støtter op om deres lokale fodboldklub, hvad end det handler om at bidrage med frivillig hjælp eller kontingentbetaling.

SSB tabte til Værløse

04-02-2021
SSB måtte indkassere et nederlag på 5-4 til Værløse i en spændende holdkamp. Solrød manglede holdets to singleprofiler i form af Nhat og Mia. Det gjorde det imidlertid svært for singlerne, hvor SSB taber 3 ud af 4 singler.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online