Vinterferie med familien

22. februar 2021

Vinterferie er over os som tidligere år. Alligevel er det ikke som det plejer. Corona ændrer desværre udfoldelsesmulighederne for alle familier i år, og vi må derfor finde andre aktiviteter til børnene.

De fleste aktiviteter er nedlukket og vi er kun sammen med vores ”boble”.

Lyspunktet er, at vi trods alt er mere og tættere sammen med vores nærmeste.

Sådan er det i vores familie. Der er mere ro og nærhed. Når vi ser tilbage til 2019, så har vi, når ugen er gået, haft mulighed for at være væsentligt mere sammen. Lange ”firkantede” arbejds/skole/SFO/institutionsdage prægede dengang hverdagen.

Vi søger alle efter at komme ”tilbage” til ”normalen” før Corona. Men er den nye virkelighed faktisk bedre i forhold til samvær med de nærmeste? Selvom det til tider kan være for meget af det gode, så nyder vores familie denne tid med mere samvær og færre aktiviteter. Tiden med lange dage i institutionerne og arbejde kan altid komme tilbage. Måske vil vi en dag se tilbage på denne tid med glæde og længsel.

Vinterferie uden aktiviteter kan være endnu en prøvelse for alle, men når tiden er gået, er det godt at være sammen med den lille boble.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet
Flere artikler

Partihoppere er ugleset

08-02-2021
Der er kraftig udluftning på Christiansborg i øjeblikket

Lokal ildsjæl fra Solrød stiller op til tryghedsvalg

01-02-2021
Bor du i Solrød Kommune, eller øvrige kommuner i Region Sjælland, og er Tryg- eller Alka-kunde, kan du netop nu stemme på mig og være med til at sikre, at en lokal repræsentant her fra kommunen vælges ind i TryghedsGruppen. En kandidat, som vil arbejde for rummelighed og medmenneskelighed samt øget fokus på trafiksikkerhed og ensomhed blandt danskere i alle aldre.

Fire skræmmende år

11-01-2021
De seneste fire års tid med præsident Donald Trump har været skræmmende


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online