Ny praktikant i Jersie Kirke

22. februar 2021

Her er Sarah, som i de næste tre uger skal være i praktik som præst hos os. Læs med her for en kort præsentation.

Hun blev færdig som teologisk kandidat fra Københavns Universitet i 2019 og er nu startet på Folkekirkens pastoralseminarium med henblik på at blive præst i Folkekirken. Som et led i uddannelsen skal hun ud i praktik som præst.

Sarah har skrevet følgende til os: "Jeg er rigtig glad for at komme ud til jeres menighed, og jeg glæder mig meget til at se og lære en masse og lære så mange at kende som muligt i disse corona-tider.

Jeg skal være her indtil midten af marts. Derefter er det tilbage til skolebænken, og så kommer jeg tilbage i praktikken til maj, hvor der forhåbentligt er mere corona-åbent end her om vinteren, men vi får se.


Jeg har glædet mig meget til at komme i praktik og selv få syn for sagen, for jeg har nemlig drømt om at blive præst i mange år. Siden jeg var 20 år gammel, helt præcist. I dag er jeg 30, så det er alligevel nogle år. Det var kort sagt ud fra ønsket om at kunne være der for mine medmennesker, og selvom jeg ikke kommer fra et hjem, hvor vi gik så forfærdelig meget i kirke, så var det alligevel præst, og ikke psykolog, som jeg kom i tanke om dengang. Og teologi viste sig at være et meget spændende studie, så det var jo godt. Nu står jeg så på tærsklen til min drøm og det er både stort og ærefrygtindgydende. Jeg glæder mig til at komme ud og komme i gang!"

Vi glæder os til at have dig i praktik, Sarah.

Velkommen ombord.

Kilde: Jersie - Kr. Skensved Sogne


Flere artikler

Babysalmesang i Solrød Strandkirke

15-07-2021
Skal du og dit barn have en af de eftertragtede pladser til babysalmesang?

Jersie Kirke søger en ny organist

12-07-2021
Vi søger en ny organist til en fuldtidsstilling. Er det noget for dig - eller én du kender?

Ny menighedsrådsformand i i Solrød Sogn

12-07-2021
Den 1. august træder Arne Nielsen tilbage som formand for menighedsrådet i Solrød Sogn. Det er af helbredsmæssige årsager, at han giver stafetten videre til næstformand Jacob Brock.

Farvel til Anita

12-07-2021
Den 30. juli stopper Anita Obeling Kring som kirke- og kulturmedarbejder i Solrød Sogn. Hun har fået job i Holbæk Provstis kateketiske enhed, som hjælper med inspiration, sparring og undervisning i provstiets 25 sogne.

Jersie Sognehus fylder 20 år

08-07-2021
Vil du med til fødselsdag? Så får du hermed en invitation. Jersie Sognehus fylder 20 år den 12. august - og det skal fejres. Gerne sammen med dig, din familie og dine venner.

Kø til dåb - Havdrup Kirke inviterer til drop-in dåb

05-07-2021
Mange børn er ikke blevet døbt på grund af den lange nedlukning i kirkerne med corona-restriktioner, og nye børn kommer til hele tiden. Derfor er der kø til dåb.

Solrød Strandkirke åben hele sommeren

01-07-2021
Vi er her hele sommeren. Både om søndagen og til hverdag, hvor du kan komme ind i kirken, tænde et lys, sidde i stilhed, bede en bøn eller blot være til stede i det smukke kirkerum.

Præstens 100 første dage

28-06-2021
Mona Møberg Larsen blev ansat som præst i Solrød Sogn i marts. Vi har stillet fem spørgsmål til hende om de første 100 dage i embedet.

Hvem savner ikke en god snak?

24-06-2021
Stort set hver eneste tirsdag hele sommeren er der Kig Ind i Jersie Sognehus. Her kan du mødes med andre - over en god kop kaffe og et stykke brød.

Konfirmationshjælp i Karlstrup Kirke

10-06-2021
Alle familier med et barn, som skal konfirmeres i Karlstrup Kirke kan søge konfirmationshjælp.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online