Nu står borgernes Hjerterum i Solrød Idrætscenter klar

18. februar 2021

"Vi er i byrådet gået efter at ramme præcis det, som mange brugere og foreninger gerne ville have, og jeg synes, vi er kommet rigtig flot i mål," lyder det fra udvalgsformand Ivar Haugaard-Hansen om det nye Hjerterum i Solrød Idrætscenter.

Solrød Idrætscenter har siden januar 2020 været under ombygning for at skabe et nyt og hyggeligt opholdssted for de mange borgere og foreninger, der kommer i og på arealerne omkring idrætscenteret. Ombygningen er blevet forsinket af corona-pandemien, men når pandemien igen tillader det, kan Solrød Idrætscenter invitere indenfor i centrets helt nye foyer og cafeområde – Hjerterummet.

Hjerterummet er blevet formet efter brugernes ønsker og er tænkt som idrætscenterets naturlige samlingssted, hvor brugerne af idrætscenteret og de omkringliggende arealer kan mødes, forældre kan vente på deres børn, og hvor foreningerne kan holde møder og arrangementer – kort sagt et hyggeligt og fleksibelt samlingssted både for den enkelte og for fællesskabet.


”Vi har naturligvis ikke kunne ramme samtlige ønsker, men vi er i byrådet gået efter at ramme præcis det, som mange brugere og foreninger gerne ville have, og jeg synes, vi er kommet rigtig flot i mål. Hjerterummet er et sted med klubhusånd, hvor man har lyst til at opholde sig, og samtidig giver de nye rammer grobund for, at de mange foreninger i og omkring SIC kan få et endnu bedre fællesskab og samspil – både i den enkelte forening og på tværs af foreningerne,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Fakta

Etableringen af Hjerterummet er en del af en større omrokering af lokaler i Solrød Idrætscenter, der involverer en flytning af Klub 2680 til andre lokaler, en flytning af motionslokalet og etableringen af selve Hjerterummet, hvor Sportscafeen og Klub 2680 tidligere havde lokaler.

Ombygningen blev sat i gang i januar 2020 efter en længere inddragelsesproces, hvor foreninger og brugere deltog i flere workshops for at komme med deres ønsker til det kommende Hjerterum. Højest på ønskelisten stod etableringen af et nyt køkken, hvor man kan lave varm mad og et rummeligt caféområde – begge dele er blevet realiseret.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Bekæmpelse af Rynket Rose ved Trylleskoven

08-03-2021
Rynket Rose (hybenrose) ødelægger levestederne for de unikke plante- og dyrearter, der lever ved Trylleskoven, blandt andet den sjældne Argusblåfugl. Derfor rydder Solrød Kommune igen i år Rynket Rose med en biorotor. Arbejdet udføres af HedeDanmark den 11. marts 2021. Rydningen er en opfølgning på sidste års rydning suppleret med de arealer, der ikke blev ryddet sidste år.

Nu kommer de korte næse-kviktests til både Solrød og Havdrup

08-03-2021
Fra mandag den 8. marts og tirsdag den 9. marts kan du blive walk in kviktestet i Solrød Idrætscenter og i den gamle Fakta-butik i Havdrup. Testen bliver foretaget med den korte vatpind, som kun skal få centimeter op i næsen.

Utæt springvand: Solrød Kommune venter fortsat på afgørelse

08-03-2021
I april 2020 så Solrød Kommune sig nødsaget til at sende sagen med et nyetableret, utæt springvand på Strandvejstorvet i Solrød Center til voldgiftsnævnet. "Vi havde håbet, at sagen var afklaret for længst," lyder det fra kommunens tekniske chef.

Etablering af fjernvarme fra Solrød Biogas til Havdrup

04-03-2021
I perioden fra 8. marts 2021 til og med den 7. maj 2021 udfører Solrød Fjernvarme anlægsarbejde i Havdrup.

Find et testcenter nær dig

04-03-2021
Få overblik over testcentre i hele Danmark med et nyt kort, der viser åbningstider, adresse og om det er PCR-test eller kviktest.

Tag godt imod de nye beboere i Trylleskoven

04-03-2021
Glæd jer til at se de to fine shetlandsponyer, der i går blev sat ud i en af foldene syd for Trylleskoven.

Udendørs fritidsaktiviteter kan åbne - de fleste græsbaner er fortsat lukkede

04-03-2021
Fra mandag den 1. marts har er det igen tilladt at mødes op til 25 personer i forenignsregi.

Færdsel på isen

04-03-2021
I perioder med meget frost bliver isen målt på udvalgte søer for at undersøge, om den kan bære.

Click & collect på Solrød Bibliotek

04-03-2021
Hent reserveringer 5 dage om ugen.

Ny forpagter til iskioskerne ved Solrøds smukke strand

04-03-2021
Går du med en lille drøm om at drive dit eget sted? Så er der en alletiders mulighed lige nu - og endda med den perfekte udsigt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online