Øget patruljering i Ishøj

15. februar 2021

På grund af den øgede corona-smitte i Ishøj, og de restriktioner, som sundhedsmyndighederne har iværksat, vil politiet være yderligere tilstede i kommunen.

Smitteudviklingen i Ishøj er bekymrende, og sundhedsmyndighederne har derfor iværksat en række skærpede tiltag i kommunen for at undgå en situation, hvor smitten eskalerer. Blandt andet bliver der etableret en lokal task force i Ishøj Kommune, og fra i morgen vender alle skoleelever i kommunen tilbage til hjemmeundervisning.
Håndhævelse af krav om mundbind

I denne situation er Københavns Vestegns Politi naturligvis markant tilstede i Ishøj med øget patruljering i den kommende tid. Det gælder særligt de steder, hvor der erfaringsmæssigt færdes mange borgere, herunder bl.a. ved Ishøj Bycenter, Ishøj Havn og testcentre. Samtidig har politiet stort fokus på, at de forretninger, der må holde åbent, gør det på en sikker måde - samt at øvrige forretninger holder lukket i overensstemmelse med reglerne.

”Alle bliver nødt til at handle i denne situation, så smitten ikke eskalerer. Vi opfordrer endnu engang til, at alle tager ansvar og overholder de gældende restriktioner - og vi vil have skærpet fokus på håndhævelse af kravet om brug af mundbind. Sundhedsmyndighederne opfordrer til, at alle indbyggere i Ishøj Kommune lader sig teste i uge 7, og det bakker vi naturligvis op om,” siger politidirektør Kim Christiansen.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi


Flere artikler

Turbofart i tåge – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

04-03-2021
Politiets videobil var onsdag aften på patrulje på Køge Bugt Motorvejen, hvor to bilister blev sigtet for at køre alt for hurtigt ved Solrød Strand, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t.

Solouheld – Ørsted Bygade, Havdrup

04-03-2021
Kl. 20:32 skete et solouheld på Ørsted Bygade i Ørsted, Havdrup, da en 47-årig mand fra Fuglebjerg på grund af nedsat sigtbarhed i tågen påkørte et vejtræ.

Spirituskørsel i lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

04-03-2021
Kl. 11:10 standsede en betjent fra færdselsafdelingen en stor lastbil med påhængsvogn i en rutinekontrol på Køge Bugt Motorvejen i Karlslunde.

Brandundersøgelse af bil – Jersie Strandvej, Solrød Strand

25-02-2021
Kl. 18:53 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en brændende bil på en parkeringsplads ved Jersie Strand.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Greve

22-02-2021
Kl. 17:10 målte færdselspolitiet en personbil til at køre med mindst 162 km/t ad motorvejen i nordlig retning ved Greve, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Gnister ved udskiftning af ovn – Den Lille Gade, Solrød Strand

22-02-2021
Kl. 12:38 var brandvæsnet rykket ud efter en anmeldelse om brand i et køkken, hvor der var ild i en ovn.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

22-02-2021
Kl. 13:15 standsede færdselspolitiet en personbil, der blev ført af en 23-årig mand fra Maribo ad motorvejen i sydlig retning. Den 23-årige, der var ædru, havde ikke nogen førerret og blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

18-02-2021
Kl. 21:15 ville en patrulje standse en personbil på motorvejen i det sydgående spor ved rastepladsen i Karlslunde.

Mand anholdt for narkokørsel to gange inden for få timer - Køge

18-02-2021
Kl. 19.27 blev en 30-årig mand fra Farum standset af en færdselsbetjent på Egedesvej i Køge, da han kørte bil, selvom han var påvirket af kokain, amfetamin, og methamfetamin.

Glatføreuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

18-02-2021
Kl. 21:30 skete et glatføreuheld på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand sydgående, hvor det sneede kraftigt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online