Støt op om din fodboldklub i en svær tid

4. februar 2021

Mange fodboldklubber kæmper i øjeblikket særligt hårdt efter snart et år med corona-udfordringerne på slæb. Vi opfordrer til, at alle medlemmer støtter op om deres lokale fodboldklub, hvad end det handler om at bidrage med frivillig hjælp eller kontingentbetaling.

Måske har du allerede modtaget en kontingentopkrævning fra din fodboldklub i år? Ellers kan det være du gør det i den kommende tid…

 

Lige umiddelbart kunne man godt tænke, at en opkrævning er lidt malplaceret, for hvad får du egentlig for de penge lige nu? Muligvis ikke ret meget, da aktiviteterne i fodboldklubberne jo er stærkt begrænsede af corona-restriktionerne. Du får i hvert fald ikke det, du plejer - nemlig den ugentlige fodboldtræning, kampe, stævner, træningslejre, fysisk fællesskab osv.


Men hvis du modtager en kontingentopkrævning, vil vi stærkt opfordre dig til at støtte op om din lokale fodboldklub, hvis du på nogen måde kan. Husk, at dit medlemskab ikke kun er et direkte køb af aktiviteten ”fodbold”. Det er nemlig lige præcis et medlemskab af en forening og et fællesskab. Gennem betaling af dit kontingent er du med til at sikre, at der er en fodboldklub at vende tilbage til, når coronaen slipper sit greb i os. Klubberne har brug for medlemmernes opbakning mere end nogensinde.


Frivillig hjælp

Er du én af de mange danskere, der oplever at have ekstra tid på hånden lige nu? Og mærker du en lyst til at bidrage aktivt og skabe noget værdi? Har du tænkt på, om dine kompetencer kunne bruges i din lokale fodboldklub?


En fodboldklub har brug for masser af forskellige kompetencer for at køre godt rundt og udvikle sig. Har du eventuelt noget af følgende, som din fodboldklub ville tage imod med kyshånd:

  • Flair for IT
  • Gode kommunikationsevner
  • Ideer til online events
  • Struktureringssans
  • Et stort lokalt erhvervsnetværk
  • Viden om fundraising

Støt op om din lokale fodboldklub ved at tilbyde din hjælp med stort eller småt – der er brug for alle slags støtte, så vi sammen sikrer, at der er en hel masse af vende tilbage til, når vi må.


Kilde: DBU Sjælland


Flere artikler

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

08-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Jasmin vinder årets Ungdomstrænerlegat i Solrød

04-03-2021
Solrød Gymnastikforening har indstillet Jasmin til årets Ungdomstrænerlegat og hun vandt.

Solrød-sensation til Swiss Open

04-03-2021
I tirsdags startede Swiss Open. Førstedagen bød på en vaskeægte Solrød-sensation, da Rasmus Espersen sammen med sin makker Christine Busch fra Kmb 2010, slog storfavoritterne Niclas Nøhr og Amalie Magelund.

Genåbning af udendørs træning

01-03-2021
Med myndighedernes udmelding om at vi kan forsamles 25 personer, når det gælder udendørs træning, kan vi komme i gang igen med at spille fodbold udendørs fra mandag den 1. marts.

Hurra – Tennis igen

25-02-2021
Nu kan vi endelig begynde at spille tennis igen, men desværre kun udendørs.

Solrød Gymnastikforening takker OK for støtte

22-02-2021
Solrød Gymnastikforening har lige modtaget 2.746,61 fra OK, vi siger 1000 tak til alle som har valgt os hos OK. Vi håber flere har lyst til at hjælpe os.

Tillykke til Danmark og tillykke til Mia

22-02-2021
Danmark tog endnu en gang titlen som Europamestre. På vejen var der flere hårde kampe med tætte opgør.

Havdrup tættere på kunstgræs

18-02-2021
Midt i den lidt mørke Coronatid med restriktioner hvor fodbolden har trange kår er der et lyspunkt. På Byrådsmødet i Solrød i denne uge er det blevet besluttet at Havdrup Fodbolds bidrag til kunstofbanen er nedsat fra 500.000 kr. til 100.000 kr. hvilket gør at vi kan komme i mål.

Solrød Comets 40 års jubilæum

15-02-2021
Den 14. februar 1981 blev Solrød Basketball (Comets) stiftet. I søndags kunne klubben så fejre 40 års jubilæum.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online