Tænker du på at starte til håndbold?

4. februar 2021

Stort tillykke til alle på det danske herrelandhold med Verdensmesterskabet og det fantastiske flotte spil gennem hele turneringen. I er helt fantastiske.

Går du rundt med en drøm om at blive lige så dygtig og vinde mesterskaber som Landin, Gidsel, Saugstrup eller en af de andre dygtige verdensmestre, så har du muligheden for at udleve dine drømme uden at skulle rejse udenfor kommunen.

I Jersie Hk har vi en række topdygtige trænere, som sammen med en lang række frivillige sørger for at alle nye spillere får en rigtig god start på en håndboldkarriere. Det gælder selvfølgelig også for alle jer der allerede spiller i klubben.Som I ved så tager vi lige nu en pause medens coronaen lægger mangt en sportshal tom. Vi håber at vi snart får så meget bugt med smitten, at vi får lov at åbne for træning og kampe igen – det skal nok komme.

Hvis du allerede nu har et spørgsmål til hvornår vi træner eller hvor gammel man skal være for at spille hos os i Jersie, så send os en mail på jhksekretaer@gmail.com

Kilde: Jersie Håndboldklub


Flere artikler

SVØM Grandprix afholdes i Solrød

10-06-2021
Kæmpe applaus til Solrød Svømmeklub, som har trådt til som lokalarrangør.

Basketskole 2021

10-06-2021
Sommeren er godt i gang, og basketskolen i Solrød nærmer sig dermed med hastige skridt.

Jubel hos Solrød Comets

10-06-2021
Solrød Kommune imødekommer et stort ønske fra basketklubben Solrød Comets. Gulvet i sportshallen på Munkekærskolen bliver nu udskiftet. En del af kommunens meget aktive Covid-19 indsats, er hurtigt at fremrykke vigtige investeringer i kommunens faciliteter.

Sjællands Mesterskab i Single

10-06-2021
i denne weekend var der finale stævne i sjællandsmesterskaberne. Det skulle afholdes i Dragør, men der blev lukket pga for højt smittetal. Så fredag formiddag fik vi besked om, selv at arrangere kampene i vores klubber.

Grand Prix finaler i Svendborg

07-06-2021
I weekenden blev der afholdt Grand Prix finaler senior E i Svendborg. Arrangementet blev afviklet i fantastiske rammer og Svendborg badmintonklub havde gjort en stor indsats for at skabe et godt setup.

SSB går "Live" med ny webshop

03-06-2021
Nu kan alle klubbens medlemmer, frivillige og andre personer som ønsker at vise deres støtte til klubben, købe alt fra hættetrøjer til paraplyer til virkelig favorable priser.

ungdomshold DM med masser af Solrød succes

27-05-2021
Det har som altid været vigtig for SSB at deltage massivt i holdturneringen. Det er noget helt specielt. Det er fundamentet i dansk ungdomsbadminton.

Sæsonafslutning, lokalopvisning og tilmelding til ny sæson

24-05-2021
Så er vi ved at være ved slutningen af en anderledes sæson, og vi vil gerne sige tusind tak for jeres opbakning.

Gymnastikskoler i Karlslunde sommer 2021

24-05-2021
Er du bidt af gymnastik eller har du bare lyst til at prøve det, så er Karlslunde gymnastikskole måske noget for dig?

SSB´s U13 hold dansk mester

24-05-2021
Ved de danske mesterskaber for U13 hold i landets bedste række, vandt klubbens U13 hold det danske mesterskab. Det blev til en 5-4 sejr over Odense i en spændende og velspillet finale.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online