Lokal ildsjæl fra Solrød stiller op til tryghedsvalg

1. februar 2021

Bor du i Solrød Kommune, eller øvrige kommuner i Region Sjælland, og er Tryg- eller Alka-kunde, kan du netop nu stemme på mig og være med til at sikre, at en lokal repræsentant her fra kommunen vælges ind i TryghedsGruppen. En kandidat, som vil arbejde for rummelighed og medmenneskelighed samt øget fokus på trafiksikkerhed og ensomhed blandt danskere i alle aldre.

Det bliver svært, og der skal mange stemmer til! Men vælges jeg ind, giver du en lokal ildsjæl, med hjertet på rette sted, mulighed for at sidde med ved beslutningsbordet, når fondsmidler fra Trygfonden skal uddeles til meningsfyldte lokale tryghedsskabende projekter. 

 

"Toleranceeksperten" fra Solrød, som drømmer om et rummeligt samfund

Jeg er 49 år, bor i Solrød, er gift og har to børn. Jeg ejer en konsulentvirksomhed, hvor jeg som “toleranceekspert" hjælper organisationer med at håndtere skadelige konflikter og dårligt arbejdsmiljø. Ligeledes driver jeg en stor køreskole med afdeling i Solrød og Greve med i alt 10 dygtige kørelærere. 

 

Gennem et helt arbejdsliv med daglig træning i menneskelige relationer vil jeg nu bruge erfaringerne fra min fortid i forsvaret og politiet, samt mine seks år som selvstændig, til at sætte fokus på større rummelighed overfor forskellighed i Danmark. 

Alle mennesker har værdi

Ligegyldigt, hvor man kommer fra i verden, hvilken måde man vælger at leve sit liv på, om man lider af en sygdom, hvad man har foretaget sig tidligere af gode og mindre gode ting, eller hvilken alder samt hvilket køn man har, så har alle mennesker værdi.

 

Jeg vil arbejde for større trafiksikkerhed i Danmark og vil særligt arbejde aktivt for projekter med unge.

 

Stem på mig til tryghedsvalget, hvis også du støtter spændende projekter inden for sikkerhed, sundhed og trivsel, og ønsker, at jeg arbejder for tolerance, empati og næstekærlighed.

 

Endelig vil jeg være med til at fremme den årlige bonusudbetaling til alle forsikringskunder i Tryg og Alka.

 

Mød mig her, hvor du også kan afgive din stemme: 

https://www.tryghed.dk/medlemmer/valg/kandidaterne/thomas-joergensen.

 

Af Thomas Jørgensen, kandidat til TryghedsGruppens repræsentantskab


Flere artikler

Partihoppere er ugleset

08-02-2021
Der er kraftig udluftning på Christiansborg i øjeblikket

Fire skræmmende år

11-01-2021
De seneste fire års tid med præsident Donald Trump har været skræmmende


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online