Byrådet har vedtaget en opgraderet sundhedsberedskabsplan

25. januar 2021

De mange gode erfaringer fra håndteringen af COVID-19 er taget med i arbejdet med Solrød Kommunes reviderede sundhedsberedskabsplan, fortæller Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.Hedebølge, ekstraordinær aflastning af sygehuse og smitsomme sygdomme såsom den nuværende coronapandemi – det er nogle af de tilfælde, hvor Solrød Kommunes sundhedsberedskabsplan kan blive sat i værk, og nu har Solrød Kommune fået en opdateret en af slagsen. Byrådet godkendte nemlig den opdaterede sundhedsberedskabsplan på januar måneds byrådsmøde.

”Vi har aldrig stået i en situation, hvor vores sundhedsberedskabsplan er så aktuel som netop nu, og de mange gode erfaringer i forbindelse med håndteringen af COVID-19 er naturligvis taget med i arbejdet med den reviderede sundhedsberedskabsplan og herunder de lokale indsatsplaner,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, som tilføjer, at han håber, at beredskabsplanen snart kan blive gemt væk igen. 

Kommunernes sundhedsberedskabsplaner skal revideres minimum en gang i hver valgperiode, og den indeholder bl.a. retningslinjer specifikt for koordinering og håndtering af forebyggelses-, behandlings- og omsorgsopgaver ved en ekstraordinær hændelse.

Du kan se Solrød Kommunes sundhedsberedskabsplan på www.solrod.dk under ’Planer og politikker’.

Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Nyt samarbejde skal øge trygheden i Solrød Kommune

01-03-2021
Solrød Kommune, Midt- og Vestsjællands Politi og Bo Trygt har indgået et partnerskab, der skal være med til at reducere antallet af indbrud, styrke nabofællesskabet og øge trygheden.

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til din forening!

01-03-2021
Igen i år er Solrød Kommune med i kampagnen Ren Natur.

Coronaoverblik: Åbent og lukket i Solrød Kommune

25-02-2021
Her får du et overblik over, hvilke kommunale institutioner og afdelinger, der er lukket for personlig henvendelse pga. corona-restriktioner.

Solrød Rådhus er lukket

25-02-2021
Solrød Rådhus er lukket for personlige henvendelser til og med 5. april 2021 som følge af regeringens nye COVID-19-restriktioner.

Har du spørgsmål vedr. COVID-19 vaccination?

25-02-2021
Du kan finde hjælp til svar på dine spørgsmål på Region Sjællands hjemmeside eller ringe til corona-callcenter på 70204222.

SSP fortsætter det forebyggende arbejde virtuelt

25-02-2021
Selvom eleverne er sendt hjem til virtuel undervisning, fortsætter UngSolrøds SSP det vigtige arbejde med forebyggelse i virtuelle rammer.

Ny og erfaren chef til Børn og Unge Rådgivningen

25-02-2021
Cand. jur. Helle Østergaard Stisen er ny chef for Børn og Unge Rådgivningen i Solrød Kommune.

Solrød Kommune havde den laveste ledighed i regionen ved årsskiftet

22-02-2021
Erhvervslivet i Solrød Kommune har fremgang i etablering af nye virksomheder, samtidig med at ledigheden er den laveste i hele Region Sjælland. Det viser en ny rapport udarbejdet af Erhvervshus Sjælland.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

18-02-2021
De midlertidige besøgsrestriktioner på Plejecenter Christians Have er ophævet. På rehabiliteringsafsnittet er det fortsat kun den nærmeste pårørende, der kan besøge.

Delvist urenset spildevand i Køge Bugt

18-02-2021
KLAR Forsyning har pga. driftsforstyrrelse på Solrød Renseanlæg været nødt til at lukke delvist urenset spildevand ud i Køge Bugt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online