Sådan får du bedre styr på økonomien i det nye år

21. januar 2021

Det kan virke uoverskueligt og anstrengende at planlægge økonomien i det nye år. Det er aldrig sjovt at sidde endeløse timer med excel-ark og regninger. Heldigvis er der masser af hjælp at hente, så du ikke skal gøre det hele selv


Dette indhold er sponsoreret

Det kan virke uoverskueligt og anstrengende at planlægge økonomien i det nye år. Det er aldrig sjovt at sidde endeløse timer med excel-ark og regninger. Heldigvis er der masser af hjælp at hente, så du ikke skal gøre det hele selv. Her giver vi dig nogle gode råd med på vejen, så du kan få styr på din økonomi i 2021.

Leasing af bilen
Måske blev det ikke lige året, hvor der var penge til at købe en spritny bil, men derfor kan der godt være penge til det næstbedste - den nyeste model, bare leaset. Privatleasing af biler bliver mere og mere populære, fordi du kan vælge mellem de nyeste modeller uden at have penge bundet økonomisk i bilen. Hvis du bliver træt af den nuværende bil, du har leaset, så kan du nemt vælge mellem andre modeller.

Budget på telefonen
Der er sket en kæmpe udvikling i apps, som tilbyder hjælp med at holde kontoen grøn. Du kan downloade værktøjer på din mobil, som kan hjælpe dig med at holde styr på alle indtægter og udgifter - helt automatisk. Dette kan give dig et ubehageligt - men nogen gange nødvendigt - overblik over din økonomiske situation. Her kan du også holde øje med, hvilke kategorier af udgifter du har og dermed målrette dit budget til netop disse.

Opret en tilbudsagent
Måske er du ikke den fødte tilbudsjæger. Og du gider egentlig ikke rigtig bruge din søndag på at sidde og læse adskillige tilbudsaviser igennem for den kommende uge. Der er heldigvis hjælp at hente. Det er muligt at oprette en tilbudsagent på dine foretrukne varer i appen med tilbudsaviser. Så kan du læne dig tilbage og blot vente på en påmindelse om de bedste tilbud. Det er også muligt at oprette en agent på Pricerunne, hvis du er ude efter nogle dyrere varer.

Skemalæg fornøjelserne
Det er ikke til diskussion, at der i et godt budget også skal være plads til fornøjelser. Det er dog vigtigt, at bevare et overblik over, hvad du bruger dine penge på. Måske kunne du nøjes med at købe mindre for så senere hen at kunne købe noget større, som du har sparet op til. En nem måde, hvorpå du kan sikre, at du ikke bruger for mange penge på ligegyldige ting, er ved at få dem sat i skema. Dette kan gøres nemt og simpelt for hver måned, så du har overblik over, hvad du reelt mangler og hvad du blot lyster at købe.

Flere artikler

Invester i en anerkendt kryptovaluta

22-07-2021
For mange har det virket useriøst at investere i kryptovaluta fordi det har været noget der har været svært at forholde sig til og som man ikke kunne bruge i “den virkelige verden"

Kan man få skader af kontorarbejde?

21-07-2021
Arbejdsskader er desværre ikke helt ualmindeligt. Det er nemlig desværre noget, der kan opstå, når man arbejder for meget eller laver de samme slidende bevægelser mange gange

Unge kan også have brug for psykologhjælp

19-07-2021
Få hjælp til håndtering af angst og depression

Skal du have lækker mad udefra?

16-07-2021
Hos Madfolk.dk bliver der kælet for den mad der bliver tilberedt

Sådan sparer du penge på dine forsikringer

15-07-2021
Find en forsikring som matcher dine behov

Derfor er det sundt at rejse

25-06-2021
En af livets store glæder er at rejse. Der er mange gode grund til at det er berigende at rejse

Sådan planlægges en berigende rejse til USA

25-06-2021
Når man kommer fra lille Solrød, kan USA godt virke ret stort og måske en smule overvældende

På biltur med hunden: derfor er hundeselen vigtig

22-06-2021
Din hund kan heldigvis godt være med i bilen, men her er det vigtigt, at du tager højde for den og sørger for, at du har en hundesele til bil

Vil du gerne overraske en med en julekalender?

16-06-2021
Hvis du gerne vil overraske din ven, mor, kusine eller onkel med en julekalender i december, så får du her nogle forskellige idéer til, hvordan du kan gøre det


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online