Rigsret? Selvfølgelig

18. januar 2021

Inger Støjberg skal i Rigsretten. Ministeren for udlændinge og integration brød loven i 2016. Jurister har på forhånd vurderet, at hun ’med overvejende sandsynlighed’ vil blive dømt.

Inger Støjberg iværksatte en instruks om at enkelte ægtepar, som bor på vores asylcentre, ikke må bo sammen. Ifølge loven kræver en sådan adskillelse mellem ægtepar, en individuel vurdering og at de berørte skal have mulighed for partshøring.

Tilbage i 2017 forsøgte Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Alternativet at få undersøgt sagen, men det blev blokeret af Venstre, Liberal Alliance, Konservative og Dansk Folkeparti.

I marts 2017 kendte Folketingets Ombudsmand instruksen om at skille ægtepar fra hinanden, for ulovlig. Instruksen var ulovlig, fordi den ikke beskrev, at adskillelsen skulle ske efter en individuel vurdering.

Fredag den 23. juni 2017 indrømmede Inger Støjberg, at forvaltningslovens § 19 var brudt, fordi der ikke skete partshøring inden den administrative afgørelse.

I forsøget på at sløre ulovligheden, løj Inger Støjberg for Folketingets politikere og tilbageholdte dermed oplysninger for Folketinget.

Det er helt på sin plads at få placeret et ansvar.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Partihoppere er ugleset

08-02-2021
Der er kraftig udluftning på Christiansborg i øjeblikket

Lokal ildsjæl fra Solrød stiller op til tryghedsvalg

01-02-2021
Bor du i Solrød Kommune, eller øvrige kommuner i Region Sjælland, og er Tryg- eller Alka-kunde, kan du netop nu stemme på mig og være med til at sikre, at en lokal repræsentant her fra kommunen vælges ind i TryghedsGruppen. En kandidat, som vil arbejde for rummelighed og medmenneskelighed samt øget fokus på trafiksikkerhed og ensomhed blandt danskere i alle aldre.

Fire skræmmende år

11-01-2021
De seneste fire års tid med præsident Donald Trump har været skræmmende


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online