Christian fra Solrød med i Løvens Hule

18. januar 2021

Christian Koch bor i Solrød og er partner i Ren Cykel som var med i Løvens Hule. Deres slogan er: Ren Cykel – ren køreglæde!

Hvordan kom de med i Løvens hule
Efter deltagelse i TV2 News, til et interview angående Covid-19 udfordringerne, blev teamet bag Ren Cykel kontaktet af tilrettelægerne bag succesprogrammet Løvernes hule. Tilrettelægeren ønskede Ren Cykel med i den nye Løvernes hule sæson, som løber over skærmen nu. Det tog ikke langt tid for teamet bag Ren Cykel, at takke ja til dette tilbud. 

Deltagelsen var en super god oplevelse.

Historien
Ren Cykel blev etableret i 2015 af Christian Koch, Nicolai Ladefoged og Nikolaj Riis. Og selv om de tre herrer oprindeligt har en baggrund i henholdsvis detailhandlen og sportsverdenen, var missionen klar: De ville levere Danmarks bedste mobile cykelservice! Så i stedet for, at kunderne skulle komme til dem med deres cykler – så ville de i stedet komme til kunderne. 


”Jeg startede med at tage rundt i København og kigge ind i alle baggårde og parkeringskældre for at se hvor mange cykler der stod. Var der mange cykler, var der også et grundlag for vores forretning – og så tog jeg kontakt til den enkelte virksomhed eller boligforening og tilbød dem at vi kom ud og vaskede og servicerede cykler for dem, der ønskede det,” fortæller Christian Koch om starten på Ren Cykler.  Saxo Bank var blandt de første der sagde ja, og i dag har Ren Cykel godt 300 virksomheder på kundelisten. 
Få ordnet cykelen på abonnement

Ud over disse mobile værksteder til både private og virksomheder, tilbyder Ren Cykel også en særlig abonnementsordning, som nok bedst kan beskrives som en slags vejhjælp – blot til cykler. Og der kan ifølge Christian være mange fordele ved, at tilmelde sig sådan en ordning: 


”Tilmelder man sig vores PRO Abonnement bliver man kontaktet senest 24 timer senere, for at aftale tid for den første  DeluxeCykel service, som altid finder sted indenfor de næste 14 dage. Her sørger vi for, at cyklen bliver smurt, vasket og poleret, og er der dele som trænger til at blive skiftet ud, så klarer vi også det. Naturligvis som en del af aftalen.”


På den måde kan du altid være sikker på, at din cykel triller som den skal – og skulle uheldet være ude, garanterer Ren Cykel hurtig hjælp inden for højst 3 timer i København! 


Her får du ingen ekstraregninger

Og foretrækker man det mere uforpligtende, kan man også få hjælp på et af Ren Cykels to professionelle værksteder i København. Det ene finder du på Fisketorvet og det andet er netop åbnet i Nordhavn. Her servicerer de alle cykler. Fra de klassiske 3-gears bedstemorcykler og børnecykler til dyre racercykler og ladcykler. Og du skal ikke være nervøs for at regningen løber løbsk. Hos Ren Cykel går man nemlig op i gennemsigtighed og arbejder ikke med timelønninger eller uforudsete omkostninger. Det forklarer Christian:


”Vores prislister står altid fremme i butikken og kan også ses på vores hjemmeside. Det fungerer som et menukort på en restaurant, hvor man kan vælge mellem flere ”retter”. Bestiller man for eksempel en SommerDeluxe service, så ved man altså hvad man får – og hvad man skal betale. Hverken mere eller mindre. Viser det sig, at der skal skiftes en pedalarm eller andet “større” på cyklen som ikke lige var en del af planen, kontakter vi altid kunden og får en snak om det, på den måde sikre vi, at det altid er helt klart hvad kunden skal betale, når cyklen hentes” 


Dermed er missionen ført ud i livet. Og i dag står 15 dygtige, faglærte mekanikere samt 3 dygtige lærlinge klar til at levere Danmarks bedste mobile cykelservice! 


Ren Cykel er fast samarbejdspartner for Butchers & Bicycles, TrioBike og Christianiacykler? Det er din garanti for altid at kunne få lavet din ladcykel af professionelle med de bedste reservedele. 


Tre unikke services

Ren Cykel tilbyder tre forskellige løsninger for dig, der gerne vil have en cykel der bare kører: 

Mobile cykelværksteder

Ren Cykels mobile cykelværksted triller ud til både virksomheder og boligforeninger. Det er gratis at få besøg – og man betaler kun for det man får lavet. Alle cykler bliver lavet samme dag!


Faste cykelværksteder

Ren Cykels første faste værksted åbnede i 2017 på Fisketorvet – og i år åbnede den anden fysiske butik i Århusgade i Nordhavn. Her er det muligt at komme ind fra gaden og få serviceret sin cykel – alle ugens dage, og også her bestræber vi os på at cyklerne altid er klar inden for et par timer.


PRO abonnement 

Ren Cykel PRO Abonnementet er for alle, der ønsker en cykel, der bare kører! Det er Danmarks eneste cykelservice hvor man får både reparation, vask og service for en fast månedlig pris. Samt hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Ved tilmeldingen af mere end én cykel, er det muligt at opnå rabat.


Flere artikler

Konservative støtter ikke et nyt rådhus til over 200 millioner

01-03-2021
Det er totalt og aldeles forkert, når det påstås, at Det Konservative Folkeparti har besluttet at støtte opførslen af et stort nyt rådhus til over 200 millioner kroner. Det passer simpelthen ikke, og det bliver ikke sandt af at blive gentaget.

Genåbning - Solrød Center

01-03-2021
Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

Skal vi finde os i magtkulturen i kommunen?

01-03-2021
Det er ikke Færch! Der er noget rivende galt i kommunen, når man som borger bliver tvunget til at rive sit skur ned, fordi det står to cm for tæt på skellet.

BORGERNES HUS - HVAD ER OP OG NED?

01-03-2021
IDEEN – DER SKAL UNDERSØGES - HANDLER OM AT SKABE BEDRE FACILITETER FOR FORENINGS- OG KULTURLIVET, UDVIKLING AF BYMIDTEN I STRANDOMRÅDET, MERE PLADS TIL DET STIGENDE ANTAL ÆLDRE I AKTIVITETS- OG FRIVILLIGCENTRET, SAMLE OG FORBEDRE RÅDHUSFACILITETER OG SKABE BOLIGER TIL MENNESKER I ALLE ALDRE PÅ DEN NUVÆRENDE RÅDHUSGRUND.

NÆRVÆR OG TRIVSEL I HJEMMEPLEJEN

01-03-2021
Kommunen har i samarbejde med konsulentfirmaet Conopor, arbejdet målrettet gennem hele 2020 med projekt nærvær og trivsel i Den kommunale Hjemmepleje, finansieret af såvel puljemidler fra STAR som kommunalt afsatte puljemidler.

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

01-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Click & collect: Udlevering af reserveringer

01-03-2021
5 gange ugentlig kan du hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Ny eventyrlig slægtsroman fra Charlotte Weitze

01-03-2021
Rosarium er en vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner, der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Charlotte Weitze er tilbage med en smuk slægtsfortælling, der trækker inspiration fra folkefortællinger, det eventyrlige og naturen.

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

01-03-2021
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner som tidligere fandtes på RB Digital.

Brunch og foredrag med Per Pallesen

01-03-2021
er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li´ på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online