Få gratis træning på hjemmekontoret – endda sammen med kollegerne

14. januar 2021

Skyggeboksning, løb på stedet, udstrækning, online yoga eller måske en kombination af det hele?

Dansk Firmaidrætsforbund fylder 75 år onsdag den 20. januar, og det fejrer firmaidrætten bl.a. ved at invitere dig og dine kolleger til et aktivt frikvarter - enten med afstand på arbejdspladsen eller fra hjemmekontoret. Den digitale træning er gratis, og inspiratorerne har mange fifs til, hvordan I fremadrettet kan dyrke sammenholdet i en tid med corona-restriktioner.

Skyggeboksning, løb på stedet, udstrækning, online yoga eller måske en kombination af det hele? 

Dansk Firmaidrætsforbund er klar til at honorere alle ønsker onsdag den 20. januar, hvor landets tredje største idrætsorganisation officielt fylder 75 år. Du og dine kolleger kan ganske gratis booke en digital inspirator i et kvarter i tidsrummet kl. 08.00-15.30 på jubilæumsdagen.

"Vi glæder os, og vi deler mange aktive gaver ud til de danske arbejdspladser i hele 2021. Sådan, synes vi, at vi fejrer os selv bedst. Og vi kan mærke, at vi alle virkelig trænger til at dyrke sammenholdet igen efter et 2020 præget af corona. Den 20. januar stempler vi ind på Zoom, Facebook, Teams eller der, hvor det giver mest mening for den enkelte arbejdsplads," siger generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund, Mette Mandrup, og hun supplerer:

"Omklædning er ikke nødvendigt. Fokus er på at få et smil på læben og grine sammen med kollegerne - naturligvis mens man er aktiv. Og vi garanterer, at I får en fest, uanset om I befinder jer på et (hjemme)kontor, et værksted eller i en produktionshal. Vi ved, at såfremt en arbejdsplads sætter kollegamotionen i centrum, så blomstrer fællesskabet, og det giver resultater på bundlinjen." 

Booking af en digital inspirator onsdag den 20. januar foregår direkte her.
Flere artikler

Konservative støtter ikke et nyt rådhus til over 200 millioner

01-03-2021
Det er totalt og aldeles forkert, når det påstås, at Det Konservative Folkeparti har besluttet at støtte opførslen af et stort nyt rådhus til over 200 millioner kroner. Det passer simpelthen ikke, og det bliver ikke sandt af at blive gentaget.

Genåbning - Solrød Center

01-03-2021
Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

Skal vi finde os i magtkulturen i kommunen?

01-03-2021
Det er ikke Færch! Der er noget rivende galt i kommunen, når man som borger bliver tvunget til at rive sit skur ned, fordi det står to cm for tæt på skellet.

BORGERNES HUS - HVAD ER OP OG NED?

01-03-2021
IDEEN – DER SKAL UNDERSØGES - HANDLER OM AT SKABE BEDRE FACILITETER FOR FORENINGS- OG KULTURLIVET, UDVIKLING AF BYMIDTEN I STRANDOMRÅDET, MERE PLADS TIL DET STIGENDE ANTAL ÆLDRE I AKTIVITETS- OG FRIVILLIGCENTRET, SAMLE OG FORBEDRE RÅDHUSFACILITETER OG SKABE BOLIGER TIL MENNESKER I ALLE ALDRE PÅ DEN NUVÆRENDE RÅDHUSGRUND.

NÆRVÆR OG TRIVSEL I HJEMMEPLEJEN

01-03-2021
Kommunen har i samarbejde med konsulentfirmaet Conopor, arbejdet målrettet gennem hele 2020 med projekt nærvær og trivsel i Den kommunale Hjemmepleje, finansieret af såvel puljemidler fra STAR som kommunalt afsatte puljemidler.

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

01-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Click & collect: Udlevering af reserveringer

01-03-2021
5 gange ugentlig kan du hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Ny eventyrlig slægtsroman fra Charlotte Weitze

01-03-2021
Rosarium er en vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner, der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Charlotte Weitze er tilbage med en smuk slægtsfortælling, der trækker inspiration fra folkefortællinger, det eventyrlige og naturen.

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

01-03-2021
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner som tidligere fandtes på RB Digital.

Brunch og foredrag med Per Pallesen

01-03-2021
er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li´ på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online