Bestil en bogpose to-go!

14. januar 2021

Du kan nu bestille en stak billedbøger, en masse krimier eller noget helt tredje og hente på udvalgte tidspunkter!

Det kan være svært at vide, hvilke titler man skal søge efter på vores hjemmeside, når man benytter vores "Click & Collect"-ordning (læs mere om den her: https://solbib.dk/udlevering-af-reserveringer). Derfor kan du nu også bestille en tema-bogpose.

Vi pakker den med udgangspunkt i dine ønsker til genre og type. Hvem ved, måske pakker vi en titel, som overrasker med nye og anderledes læseoplevelser.

Bogposer er et tilbud til alle kommunens biblioteksbrugere. Uanset om du er løbet tør for gode billedbøger til oplæsning for dine børn, søger en spændende krimi til en eftermiddag i solen, eller mangler en film til en aften i sofaen, kan du bestille en bogpose med op til 5 bøger, lydbøger, film eller tidsskrifter.  

Første gang du kan hente bogposer er tirsdag den 12. januar kl. 15.00-17.00

Bestil gerne allerede nu!


Sådan gør du

1. Send en mail til solbib@solrod.dk med angivelse af dine ønsker til genre og emne. Skriv gerne lidt om, hvad du plejer at læse. Bestiller du til børn, så oplys deres alder og ønsker til emne.

2. I mailen skal du skrive dit fulde navn og din fødselsdag.

3. Du kan bestille 5 bøger pr. person i husstanden.

4. Afvent mail om, at din pose er klar til afhentning.

5. Hent din pose på et af følgende tidspunkter: Mandage 12.00-14.00, tirsdage 15.00-17.00, torsdage 16.00-18.00 og lørdage 11.00-13.00. Første gang vi udleverer bogposer er tirsdag den 12. januar.

Vi udleverer bøgerne ved gul indgang ved gymnasiet. Bøgerne udleveres i poser og er udlånt i 60 dage til dig. Du kan aflevere dem, når vi åbner igen.

Fokus på hygiejne

Under både pakning og udlevering af bøgerne, er der fokus på sikkerhed. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.
Du henter dine bøger foran biblioteket, således at det sker i den friske luft, hvor risikoen for smitte er reduceret. Vi henstiller naturligvis til, at man følger myndighedernes råd og holder afstand, hvis der står flere og venter på udlevering.

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Gik du glip af vores virtuelle Åbent Hus?

21-01-2021
Her finder du vej til Solrød Gymnasiums online-arrangement og små filmpræsentationer.

DEMOKRATI, LOKALE FOLKEAFSTEMNINGER OG POPULISME

21-01-2021
Ved første øjekast, så lyder det som en sympatisk ide at sende flere emner og sager til lokale folkeafstemninger – Det må jo være demokrati i fineste form. Men NEJ.. det er nærmere populisme i sin fineste (eller værste) form – og det skal jeg gerne uddybe.

Institutions teater: Den grusomme historie om Medusas hoved

21-01-2021
En drabelig historie for de helt små. En gyser om den væmmelige slangehovedede Medusa, om mægtige guder, om det forfærdelige havuhyre, den fantastiske helt og den skønne lænkede prinsesse. Tør du se med?

Flere nye virksomheder i Solrød i 2020

18-01-2021
Selvom coronakrisen og den økonomiske usikkerhed hærgede Danmark i størstedelen af 2020, så blev der stiftet flere nye virksomheder end året før. I Solrød Kommune steg antallet med 12,4 procent

Ny historisk familiekrønike: Familien Winther

18-01-2021
Fra nabolandet Norge kommer nu en ny familiekrønike om den velhavende familien Winther og deres tilværelse i Trondhjem i slutningen af 1800-tallet.

SOCIALDEMOKRATIET SIGER NEJ TIL NYT STORT BIOGASANLÆG I SOLRØD KOMMUNE

18-01-2021
I Socialdemokratiet er vi positive over for kloge og fornuftige klimatiltag, der kan være med til at sikre bedre vilkår for klimaet i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at klimaudfordringen er her, og at der er er behov for handling.

Christian fra Solrød med i Løvens Hule

18-01-2021
Christian Koch bor i Solrød og er partner i Ren Cykel som var med i Løvens Hule. Deres slogan er: Ren Cykel – ren køreglæde!

Få gratis træning på hjemmekontoret – endda sammen med kollegerne

14-01-2021
Skyggeboksning, løb på stedet, udstrækning, online yoga eller måske en kombination af det hele?

Vaccinationscentre i alle kommuner i Region Sjælland

14-01-2021
Der kommer vaccinationscentre i alle 17 kommuner i Region Sjælland


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online