Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26. november 2020

Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Da Tommy Olsen, Tomas Lind og Jens Meldgaard Ryhl for første gang ved lidt af en tilfældighed mødtes, var der ingen af de tre forretningsmænd, der havde forudset, at de sammen skulle starte en virksomhed, som ville få stor succes med at sælge mobile luftrensere.

Det fortalte adm. direktør i Nordic2care, Tommy Olsen, til borgmester Niels Hörup, da han forleden var inviteret indenfor i virksomheden på Lerbækvej i Solrød Strand.

Men i dag er de driftige forretningsmænd glade for, at deres veje stødte sammen, for Tommy Olsen øjnede hurtigt, at de tre mænd ved hjælp af deres forskellige styrker kunne stable en god forretning på benene.


På deres visitkort står der derfor i dag henholdsvis adm. direktør, salgsdirektør og marketingsdirektør i Nordic2care, og de tre mænd har sammen skabt en stabil og succesfuld virksomhed.

I 2014 stiftede de nemlig virksomheden Nordic2care, som producerer og leverer mobile luftrensere til hele landet, og siden dengang for 6 år siden er det kun gået en vej – fremad. I dag beskæftiger virksomheden 16 medarbejdere fordelt over hele landet, og der er masser at se til.

”Selvom vi har fart på i dagligdagen, så er det vigtigt for os, at kunderne har en god oplevelse, derfor siger vi ofte til vores sælger: Du skal skynde dig langsomt,” fortæller Tommy Olsen med et smil.

Det går faktisk så godt, at de tre stiftere arbejder på at udvide sortimentet i form af en antibakteriel film, der lægges på overflader og fjerner partikler – også fx corona-partikler.

”Det har været spændende at få lov til at kigge indenfor hos Nordic2care og høre Tommy Olsen fortælle historien om, hvordan denne succesfulde virksomhed blev til nærmest ved et tilfælde. Det er altid inspirerende at få et indblik i hverdagen hos vores lokale erhvervsliv, og det giver samtidig kommunens virksomhedskonsulenter og erhvervsservice et bedre grundlag for at kunne understøtte erhvervslivet,” siger borgmester Niels Hörup.    

Virksomhedsbesøg er et af flere initiativer, som Solrød Kommune gør brug af for at få viden om og inspiration til, hvordan kommunen bedst muligt kan skabe vækst og udvikling, som sikrer lokale, private arbejdspladser. Ud over borgmester Niels Hörup er der ved virksomhedsbesøgene også repræsentanter fra Greve-Solrød Erhvervsservice og Solrød Kommunes jobcenter.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Byrådet baner vejen for nyt biogasanlæg

25-01-2021
Et flertal i Solrød Byråd har vedtaget en ny lokalplan og en miljøgodkendelse for et nyt biogasanlæg ved Åmarken

ForældreIntra erstattes af Aula

25-01-2021
Fra 25. januar tager Solrød Kommunes dagtilbud Aula i brug istedet for det hidtidige ForældreIntra.

Nye boliger kan være på vej til Havdrup

25-01-2021
På baggrund af et ønske fra ejeren af et område tæt ved Havdrup Skole sættes der nu skub i planerne om nye parcelhuse i området. Lokalplanen for området sendes i høring sammen med et kommuneplantillæg.

Solrød Rådhus er lukket

21-01-2021
Der er lukket for personlige henvendelser til og med 7. februar 2021.

Fransk tv-station besøger Solrød for at lære om COVID-19 vaccinationer

18-01-2021
Danmark er det land i Europa, som er længst fremme med udrulningen af vaccinationsprogrammet, og det fik mandag den franske tv-station TF1 til at besøge Plejecenter Christians Have i Solrød Kommune for at se, hvordan vaccinationen af beboerne finder sted.

Byrådsmødet den 25. januar afholdes digitalt

14-01-2021
Den 25. januar 2021 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

Se film om ny klimaplan 2020-2030

14-01-2021
Et enigt byråd i Solrød Kommune har i december 2020 godkendt Klimaplan 2020-2030.

Har du spørgsmål vedr. COVID-19 vaccination?

11-01-2021
Du kan finde hjælp til svar på dine spørgsmål på Region Sjællands hjemmeside, da det er regionen, som koordinere vaccinationsindsatsen.

Bliv hjemme og kontakt os inden aftale, hvis du er syg eller har symptomer på COVID-19

07-01-2021
Hvis du har en aftale hos os, og du er syg eller har symptomer på COVID-19, så bliv hjemme og kontakt os telefonisk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online