Storsejr til Solrøds seniorhold!

12. november 2020

Det unge mandskab i det nye klubtøj indtager nu en 4. plads i puljen i 3. division, efter en 6-0 sejr over Tølløse 1. Der var flere velspillede dueller og topspundne lækkerier.

Den mest nævneværdige kamp var klubbens velkendte darling: Jonathan Hjordt som vandt efter en sand gyser i 4.hs, 10-7 i 3.sæt til John (som han kaldes blandt fans). Selvsamme John var dog taget til køretime da fotografen forevigede denne eftermiddag i hallen, og er derfor ikke at finde på billedet, nogle vil hævde at det kørte for ham den dag. Øverst fra venstre har vi Philip som netop er indkøbt fra en husbåd i Sluseholmen. Philip sikrede to gode sejre til holdet i 2.hs og 1.hd. 

Dernæst Mikkel med klubbens bedste smørhår (i skarp konkurrence med Tommys dog) Mikkel sikrede to smukke sejre i 3.hs og 2.hd. Øverst til højre står undertegnede, afsløret med en pilsner i ketcherhånden (til en afveksling), med to sejre i henholdsvis 1.hs og 1.hd. Nederst ser man Ruben Thyregod, også kendt som manden med klubbens mest dødbringende serv. Ruben sikrede en flot sejr med Mikkel i 2.hd. Vi forsøger nu at fortsætte den gode stime og siger mange tak til vore to sponsorer, Scanpeople og JT Biler, aldrig har vi set så skarpe ud i kamptøjet.
Kilde: Solrød Tennis klub


Flere artikler

Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22-11-2021
Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.

Gymnastik-træner søges

08-11-2021
Karlslunde IF Gymnastik søger trænere, som har interesse i at træne børn, og har lyst til at undervise drenge og piger. Vi har ventelister til vores børnehold for de yngste, og har derfor hårdt brug for flere trænere!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online