Tidligere topatleter gæster Solrød Bibliotek og Kulturhus

9. november 2020

Torsdag d. 26. november kl. 17 gæster tidligere professionel fodboldspiller Jonathan Richter og tidligere landsholdspiller i håndbold Josephine Touray Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Parret vil fortælle om organisationen FANT - Football for at new tomorrow’s arbejde og hvordan sport kan være en drivkraft, når livet er svært.

Jonathan Richter blev for 10 år siden ramt af et lyn under en kamp med sit hold FC Nordsjælland og endte med at få sit ene ben amputeret. Han måtte vinke farvel til sin professionelle fodboldkarriere og måtte kæmpe sig tilbage til et almindeligt liv.

Jonathan er født i Sierra Leone, men måtte flygte på grund af borgerkrig i landet. I Sierra Leone besøgte han sammen med FANT Football for A New Tomorrow et hold fodboldspillere, der ligesom ham selv har mistet arme eller ben. Nemlig holdet ”Flying Stars Amputees”. Det blev til dokumentarfilmen ”The Impossible Team”. En historie om at brænde for at spille fodbold på trods af svære handicap.

Josephine Touray er med i projektet HAND - Handball for A New Tomorrow, som FANT kører i Sierra Leone. Projektet fokuserer på at få piger og kvinder inkluderet i lokale idrætsforeninger gennem håndbold. Josephine vil til foredraget fortælle om, hvordan FANT bruger sport som et redskab til udvikling, og samtidig komme ind på sin egen tidligere professionelle karriere, og hvad sport har betydet for hende personligt.

Foredraget er gratis, men kræver tilmelding på www.solbib.dk

Læs her hvad vi gør, for at du trygt kan komme til aktiviteter i Solrød Bibliotek og Kulturhus: https://solbib.dk/aktiviteter-i-en-coronatidFlere artikler

Udfordring med at signere opgaver i MitSygefravær

03-12-2020
Der er i øjeblikket en udfordring med at signere opgaver i selvbetjeningsløsningen MitSygefravær.

Digitalt borgermøde om biogas var et trækplaster

03-12-2020
Der var stor spørgelyst fra borgere i chatten, da Solrød Kommune afholdt kommunens første digitale borgermøde, som mange havde valgt at klikke ind på.

Dansk Industris erhvervs klimaundersøgelse: Erhvervsklimaet i Solrød Kommune er forbedret for 4 år i træk

03-12-2020
DI´s undersøgelse giver hvert år inspiration til at styrke vores indsatser over for det lokale erhvervsliv, men det, der virkelig tæller, er vores nære og konstruktive dialog med virksomhederne, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Velkommen til ny leder af UngSolrød

03-12-2020
Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Rasmus Blichfeldt som den nye leder af UngSolrød. Rasmus var en del af et stærkt ansøgerfelt, hvor 33 ansøgere viste interesse for UngSolrød.

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online