Tillykke til Biden

9. november 2020

Tillykke til Biden, USA og verden

Det er forventningens glæde, vi står med i disse dage. Forventningen om en præsident der tager ansvaret og respekten for embedet alvorligt. Forventningen om en præsident, der ikke er ekstremt populistisk og som overvejer sine handlinger. Forventningen om en samlende præsident - både indenlands og udenlands. Forventningen om en præsident, der taler sandt og som ikke er moralsk anløben. Forventningen om, at verden kan stole på den amerikanske administration.

Vi har brug for en supermagt som uden tøven bakker op om internationale organisationer som Nato, FN og WHO og som tager samarbejde alvorligt.

Vi får ikke den gamle supermagt til at blive verdens politibetjent igen. Den tid er ovre. I øvrigt var den gamle politibetjent ikke altid den velovervejede eftertænksomme type. Hanvar en usædvanlig præsident og med ham som forgænger har Biden utroligt let ved at imponere verden. Han skal sådan set bare opføre sig ordentligt og traditionelt i forhold til embedet.

Biden bliver forhåbentlig en præsident som samler det amerikanske folk. Tiden med hovedrystende meldinger, usandheder og splittelse er ovre.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Partihoppere er ugleset

08-02-2021
Der er kraftig udluftning på Christiansborg i øjeblikket

Lokal ildsjæl fra Solrød stiller op til tryghedsvalg

01-02-2021
Bor du i Solrød Kommune, eller øvrige kommuner i Region Sjælland, og er Tryg- eller Alka-kunde, kan du netop nu stemme på mig og være med til at sikre, at en lokal repræsentant her fra kommunen vælges ind i TryghedsGruppen. En kandidat, som vil arbejde for rummelighed og medmenneskelighed samt øget fokus på trafiksikkerhed og ensomhed blandt danskere i alle aldre.

Fire skræmmende år

11-01-2021
De seneste fire års tid med præsident Donald Trump har været skræmmende


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online