Seniorbordtennis med fokus på motion og samvær: Er du klubbens nye medlem?

5. november 2020

Det skal være sjovt at være sammen med andre, når der spilles seniorbordten-nis! Og det er, hvad bordtennisklubben Batman kan tilbyde. Klubbens med-lemmer, der er i alderen fra 65 til 89 år, holder til i Solrød Idrætscenter og mø-des tre gange om ugen for at motionere og have det hyggeligt sammen. Men klubben savner nye medlemmer, der kan være med til at øge aktiviteten og det sociale liv.

Tredje halvleg prioriteres højt

Der er både let øvede og garvede spillere blandt de nuværende medlemmer, så spillerniveauet spænder bredt. Rammerne omkring spillet foregår i en god balance mellem seriøsitet og et glimt i øjet, når der fokuseres på slag og teknikker. Fælles for alle spillere er, at selvom bordtennis er målet, er det sociale samvær og sammenhold det, der gør livet i klubben så specielt og højt værdsat. Når ikke der spilles bordtennis, er tredje halvleg over kaffen vigtigst - for ikke at forglemme påske- og julefrokosterne. 

Er du vores nye medlem?

Har du lyst til at være med over et sæt bordtennis, hvor mennesker med et åbent, humoristisk og positivt sind mødes, så er du hjertelig velkommen. Du må gerne have lidt erfaring med bordtennis, da klubben ikke har nogen træner.


Du er velkomme til at kontakte Lillian Howe på e-mail liho@webspeed.dk, hvis du vil vide mere eller melde dig ind. Vi ses!

 

Fakta

Klubbens navn: Batman

Mødested: Solrød Idrætscenter, 2680 Solrød

Mødedage: Man., ons., tor. formiddag

Antal medlemmere pt.: 25

Dit spillerniveau: Kendskab til bordtennis

Kontakt: Lillian Howe, liho@webspeed.dk


Flere artikler

1/2 pris efter nytår

03-12-2020
Grundet Covid-19 restriktioner har vi lukket for tilmelding til størstedelen af vores voksenhold. Til gengæld sætter vi priserne ned efter nytår, og håber på at kunne åbne igen.

SSB var i år bredt repræsenteret ved de individuelle sjællandsmesterskaber

03-12-2020
Mesterskaberne blev spillet i forskellige haller på Sjælland. Det blev til rigtig mange flotte præstationer og titler i de forskellige rækker.

Juletræssalg på Centertorvet

03-12-2020
Vores U12 afdeling sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

SSB er i julegavehumør

30-11-2020
Kom og støt ligaholdet og vær med til at skabe optimale rammer for en fed aften. SSB er i julegavehumør og giver derfor gratis entré til alle. Vi ses i hangaren.

FRI ENTRE I DECEMBER MÅNED!

30-11-2020
Vi minder om at SSB møder Vendsyssel på torsdag d. 3.12 kl. 18:30 i SIC. Her vil der være fri entre, da SSB ønsker at give alle en julegave med muligheden for at komme til gratis "ligafjer".

SSB mod Vendsyssel d. 3 december kl. 18:30 i SIC

26-11-2020
Badmintonligaen går nu ind i en afgørende fase. SSB ligger solidt på 2. pladsen, men holdet har 5 svære kampe tilbage i grundspillet.

Stor badminton weekend i vente for SSB's ungdomsspillere

26-11-2020
I weekenden d. 27.-30. november afholdes de traditonsrige Sjællandsmesterskaber for ungdomsspillere , hvor der dystes om medaljer i alle årgange og rækker, lige fra begyndere til elitespillere.

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online